Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Stainland Trail 10K
TRAIL ON SUNDAY 16 SEPTEMBER 2018 AT 10.30 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:41:07  •  WINNER (F) 00:47:57  •  148 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
42nd
John McDonald
00:57:54
+00:16:47
28.4%
78th
Robert Smith
01:06:58
+00:25:51
52.7%
92nd
Colin Smith
01:12:18
+00:31:11
62.2%
September 2018
30
KINLOCHLEVEN
TRAIL
30
ROAD
30
LITTLEBOROUGH
ROAD
29
BURNLEY
FELL
29
BARROW-IN-FURNESS
ULTRA
23
INVERNESS
ROAD
22
BLAENAU FFESTINIOG
TRAIL
22
GLUSBURN
FELL
16
KEIGHLEY
FELL
16
TRAIL
16
TRAIL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
16
TRAIL
15
TRAIL
15
GUISBOROUGH
ULTRA
15
AMBLESIDE
FELL
09
FELL
09
WIGAN
ROAD
09
FELL
06
WHITWORTH
FELL
02
ROAD
02
MORECAMBE
ROAD
01
BLACKSHAW HEAD
FELL
01
FORT WILLIAM
FELL