Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Yorkshireman Marathon
FELL ON SUNDAY 9 SEPTEMBER 2018 AT 10.00 AM
DISTANCE
26.2 MILES
ASCENT
3065 FEET
RACE STATS
WINNER 03:23:03  •  WINNER (F) 04:10:33  •  146 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Kevin Salter
03:40:27
+00:17:24
4.1%
36th
Mark Storey
04:23:46
+01:00:43
24.7%
41st
Peter Stobbs
04:30:31
+01:07:28
28.1%
42nd
Matthew Haworth
04:32:35
+01:09:32
28.8%
66th
Gavin O'Connor
04:55:46
+01:32:43
45.2%
124th
Adrian Blackledge
05:45:30
+02:22:27
84.9%
125th (31st)
Paula Walsh
05:45:45
+02:22:42
85.6%
126th (32nd)
Joanne Brown
05:46:39
+02:23:36
86.3%
133rd (34th)
Deborah Stevenson
06:01:56
+02:38:53
91.1%
FASTEST 10 TAC MEN
03:40:27
Kevin Salter
2018
03:45:24
Paul Brown
2013
03:45:35
Peter Stobbs
2013
03:53:48
Chris Campbell
2013
03:55:28
Mick Dobson
2015
04:03:05
Matthew Haworth
2010
04:13:11
Craig Storozuk
2017
04:13:11
David Fort
2017
04:13:57
Dave Croll
2009
04:17:47
Andrew Haworth
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
04:16:14
Debbie Earnshaw
2014
04:35:09
Kerrie-Anne Bretherton
2013
04:48:19
Michelle Brooks
2015
05:30:35
Jenny Garside
2011
05:44:29
Deborah Stevenson
2016
05:45:45
Paula Walsh
2018
05:46:39
Joanne Brown
2018
September 2018
30
KINLOCHLEVEN
TRAIL
30
ROAD
30
LITTLEBOROUGH
ROAD
29
BURNLEY
FELL
29
BARROW-IN-FURNESS
ULTRA
23
INVERNESS
ROAD
22
BLAENAU FFESTINIOG
TRAIL
22
GLUSBURN
FELL
16
KEIGHLEY
FELL
16
TRAIL
16
TRAIL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
16
TRAIL
15
TRAIL
15
AMBLESIDE
FELL
09
FELL
09
WIGAN
ROAD
09
FELL
06
WHITWORTH
FELL
02
ROAD
02
MORECAMBE
ROAD
01
BLACKSHAW HEAD
FELL
01
FORT WILLIAM
FELL