Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Coiners Juniors (U11)
FELL ON MONDAY 7 MAY 2018 AT 11.20 AM
RACE STATS
WINNER 00:08:55  •  WINNER (F) 00:09:52  •  56 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
Oliver Brown
00:09:43
+00:00:48
8.9%
8th
James Galloway
00:10:21
+00:01:26
14.3%
13th
Callum Singleton
00:10:58
+00:02:03
23.2%
16th
George Camara
00:11:07
+00:02:12
28.6%
23rd
Harry Jordan
00:11:47
+00:02:52
41.1%
37th
Luke Maxfield
00:13:01
+00:04:06
66.1%
40th (11th)
Agatha Taylor
00:13:12
+00:04:17
71.4%
43rd (12th)
Tamzin Osborne
00:13:35
+00:04:40
76.8%
44th (13th)
Leah Harvey
00:13:39
+00:04:44
78.6%
46th (14th)
Lottie Hesketh
00:14:05
+00:05:10
82.1%
54th (20th)
Lola-Mae Sims
00:16:17
+00:07:22
96.4%
55th (21st)
Scarlett McIlvenny
00:17:08
+00:08:13
98.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:09:43
Oliver Brown
2018
00:09:51
Ben Stratton
2017
00:10:21
James Galloway
2018
00:10:47
Declan Oldham
2017
00:10:56
Louie Woodruff
2017
00:10:58
Callum Singleton
2018
00:11:07
George Camara
2018
00:11:47
Harry Jordan
2018
00:11:50
Freddy Holland
2017
00:12:52
Charlie Ellison
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:12:16
Ruby Fort
2017
00:12:38
Isobel Beechey
2017
00:13:12
Agatha Taylor
2018
00:13:35
Tamzin Osborne
2018
00:13:39
Leah Harvey
2018
00:14:05
Lottie Hesketh
2018
00:16:17
Lola-Mae Sims
2018
00:17:08
Scarlett McIlvenny
2018
May 2018
30
MULTI-TERRAIN
29
MULTI-TERRAIN
28
AUSTWICK
FELL
28
FELL
28
FELL
28
FELL
27
FELL
26
FELL
26
GREAT HARWOOD
TRAIL
26
CRAIGHOUSE
FELL
25
ROAD
23
MULTI-TERRAIN
23
ROAD
23
MULTI-TERRAIN
20
LEYLAND
TRAIL
20
ROAD
20
ROAD
20
FELL
19
MALHAM
FELL
19
SOWERBY BRIDGE
MULTI-TERRAIN
19
ROAD
19
AMBLESIDE
FELL
18
ROAD
17
ROAD
16
MULTI-TERRAIN
16
TRAIL
16
ROAD
15
ROAD
14
ROAD
13
TRAIL
13
WHITECHAPEL
ROAD
13
ROAD
13
ROAD
12
FELL
12
DOWNHAM
FELL
12
ROAD
11
EARBY
MULTI-TERRAIN
11
ROAD
09
MULTI-TERRAIN
08
WORSTON
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
06
ACCRINGTON
FELL
06
ROAD
05
CONISTON
FELL
02
MULTI-TERRAIN
02
LOTHERSDALE
FELL
01
MULTI-TERRAIN
01
TODMORDEN
FELL