Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Boulsworth
FELL ON SUNDAY 12 AUGUST 2018 AT 10.30 AM
DISTANCE
6.2 MILES
ASCENT
1000 FEET
RACE STATS
WINNER 00:42:29  •  WINNER (F) 00:53:33  •  198 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  †2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(39 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
33rd
Kirk Butler
00:51:28
+00:08:59
16.7%
38th
Martin Greenwood
00:51:55
+00:09:26
19.2%
44th
James Crook
00:52:44
+00:10:15
22.2%
45th
Matthew Little
00:52:49
+00:10:20
22.7%
46th
Stephen Hartley
00:52:50
+00:10:21
23.2%
51st (1st)
Fionnuala Swann
00:53:33
+00:11:04
25.8%
64th
Daniel Bolton
00:55:27
+00:12:58
32.3%
76th
Dennis Smith
00:57:14
+00:14:45
38.4%
78th
Stuart Hayton
00:57:18
+00:14:49
39.4%
84th
John McDonald
00:58:09
+00:15:40
42.4%
87th
Kevin Delaney
00:59:14
+00:16:45
43.9%
97th (14th)
Isabel Hartley
01:00:52
+00:18:23
49.0%
104th (17th)
Dawn Tibbs
01:01:57
+00:19:28
52.5%
108th
Ian Hothersall
01:03:50
+00:21:21
54.5%
110th
David Greenwood
01:03:51
+00:21:22
55.6%
112th
Allan Boult
01:04:12
+00:21:43
56.6%
122nd (21st)
Julie Townson
01:05:30
+00:23:01
61.6%
129th
John Carman
01:06:34
+00:24:05
65.2%
131st
Mick James
01:06:50
+00:24:21
66.2%
133rd
Phillip Larter
01:07:02
+00:24:33
67.2%
139th
Robert Smith
01:07:49
+00:25:20
70.2%
142nd (28th)
Emily O'Connor
01:07:59
+00:25:30
71.7%
146th (30th)
Helen Beech
01:08:30
+00:26:01
73.7%
164th
Paul Marsden
01:12:43
+00:30:14
82.8%
165th
Graham Denney
01:12:54
+00:30:25
83.3%
168th (41st)
Karen Windle
01:15:33
+00:33:04
84.8%
169th (42nd)
Louise Preston
01:15:35
+00:33:06
85.4%
171st (44th)
Charis Rowlands
01:17:24
+00:34:55
86.4%
174th
Phillip Murphy
01:18:21
+00:35:52
87.9%
176th
Mark Walsh
01:19:13
+00:36:44
88.9%
180th (46th)
Elaine Corcoran
01:20:24
+00:37:55
90.9%
185th (50th)
Pamela Buckel
01:24:51
+00:42:22
93.4%
187th (51st)
Linda Ensby
01:25:09
+00:42:40
94.4%
190th (54th)
Saima Afzaal
01:27:48
+00:45:19
96.0%
192nd (56th)
Diane Ford
01:30:30
+00:48:01
97.0%
193rd
Lee Ford
01:30:31
+00:48:02
97.5%
195th
Philip Simpson
01:35:54
+00:53:25
98.5%
198th (58th)
Lynne Hawthornthwaite
01:50:49
+01:08:20
100.0%
198th
Paul Roberts
01:50:49
+01:08:20
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:44:02
John Whiteside
2016
00:47:07
Dale Grimshaw
2015†
00:47:58
Kevin Salter
2017
00:48:04
Luke Turner
2016
00:48:54
Paul Redman
2014†
00:51:28
Kirk Butler
2018
00:51:48
Daniel Bolton
2015†
00:51:55
Martin Greenwood
2018
00:51:56
David Fort
2016
00:52:00
Kevin Fenton-Clough
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:53:11
Kelly Whiteside
2015†
00:53:33
Fionnuala Swann
2018
00:56:45
Kerrie-Anne Bretherton
2015†
00:57:10
Nicola Nuttall
2016
00:58:20
Autumn Pearson
2014†
00:58:43
Jenny Garside
2015†
00:59:22
Dawn Tibbs
2017
00:59:48
Susie Pedder
2016
01:00:52
Isabel Hartley
2018
01:03:18
Nicola Regan
2014†
August 2018
28
LITTLEBOROUGH
ROAD
28
KILNSEY
FELL
27
REETH
FELL
27
FELL
27
BARROWFORD
ROAD
26
ROAD
25
BURNSALL
FELL
25
CHIPPING
FELL
22
LOVECLOUGH
FELL
19
MULTI-TERRAIN
19
SEDBERGH
FELL
18
FELL
18
GIN PIT VILLAGE
TRAIL
12
TRAWDEN
FELL
12
FELL
12
FELL
12
FELL
12
ROAD
12
ARNCLIFFE
ROAD
12
ROAD
12
ROAD
08
HASLINGDEN
FELL
05
OTLEY
FELL
05
WORSTHORNE
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
ROAD
05
FARLETON
FELL
05
FELL
04
ROSTHWAITE
FELL
02
TRAIL
01
WATERFOOT
FELL