Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Kentmere Horseshoe
FELL ON SUNDAY 19 JULY 2015 AT 1.00 PM
DISTANCE
12.3 MILES
ASCENT
3300 FEET
RACE STATS
WINNER 01:31:23  •  WINNER (F) 01:52:08  •  354 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
81st
David McCabe
02:01:42
+00:30:19
22.9%
130th
James Williamson
02:10:47
+00:39:24
36.7%
167th
Jamie Osborne
02:15:47
+00:44:24
47.2%
248th
Adam Wallwork
02:29:59
+00:58:36
70.1%
249th
Andrew Graham
02:30:00
+00:58:37
70.3%
292nd
Wayne McIntosh
02:41:22
+01:09:59
82.5%
FASTEST 10 TAC MEN
02:01:42
David McCabe
2015
02:10:47
James Williamson
2015
02:15:47
Jamie Osborne
2015
02:17:48
James Crook
2018
02:19:52
Andrew Haworth
2018
02:29:59
Adam Wallwork
2015
02:30:00
Andrew Graham
2015
02:30:00
Matthew Wilcock
2018
02:41:22
Wayne McIntosh
2015
03:06:43
David Greenwood
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
03:08:03
Emily O'Connor
2018
03:14:29
Dawn Tibbs
2018
03:14:29
Emma Balderson
2018
04:12:04
Elizabeth Allison
2018
July 2015
30
BACUP
FELL
30
AMBLESIDE
FELL
30
AMBLESIDE
FELL
26
TENBY
ROAD
26
SALTAIRE
TRAIL
25
FELL
25
SUMMIT
FELL
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL
23
TODMORDEN
TRAIL
22
BISPHAM GREEN
FELL
19
WARTON
FELL
19
FELL
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD
18
BARROWFORD
ROAD
18
INGLETON
FELL
15
WIDDOP
FELL
15
TRAIL
12
ST BEES
ROAD
12
ROAD
12
LEEDS
ROAD
11
ADDINGHAM
FELL
11
WASDALE HEAD
FELL
11
TRAIL
09
TODMORDEN
TRAIL
08
STIRTON
FELL
07
CARNFORTH
FELL
05
ROAD
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL
04
HEPTONSTALL
FELL
04
ROAD
02
TRAIL