Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Clitheroe Triathlon
TRIATHLON ON SUNDAY 19 APRIL 2015
RACE STATS
WINNER 01:31:04  •  WINNER (F) 01:46:45  •  284 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
73rd
Nick Gaskell
01:52:54
+00:21:50
25.7%
89th (6th)
Molly Ralphson
01:55:58
+00:24:54
31.3%
225th (31st)
Deborah Stevenson
02:20:28
+00:49:24
79.2%
239th
Simon Lister
02:26:22
+00:55:18
84.2%
268th (45th)
Suzanne Davies
02:56:14
+01:25:10
94.4%
FASTEST 10 TAC MEN
01:32:03
Steven Gregory
2014
01:37:05
Ian Greenwood
2014
01:52:54
Nick Gaskell
2015
02:16:56
Chris Emmerson
2016
02:26:22
Simon Lister
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:47:42
Molly Ralphson
2014
02:20:28
Deborah Stevenson
2015
02:34:04
Kate Taylor
2018
02:56:14
Suzanne Davies
2015
April 2015
28
TODMORDEN
FELL
26
BLACKPOOL
ROAD
26
BLACKPOOL
ROAD
26
BOLTON
ROAD
26
ROAD
25
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
25
INGLETON
ULTRA
19
ROAD
19
HUDDERSFIELD
ROAD
19
ROAD
19
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD
18
FELL
18
FELL
18
FELL
18
FELL
18
WARRINGTON
ROAD
15
MULTI-TERRAIN
12
ROAD
12
FLEETWOOD
ROAD
11
FELL
11
BRAITHWAITE
FELL
11
SOWERBY BRIDGE
LDWA
11
SOWERBY BRIDGE
LDWA
08
AMBLESIDE
FELL
08
FELL
08
FELL
06
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
06
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
BARLEY
FELL
04
FELL
04
FELL
04
FELL
04
GREAT LANGDALE
FELL
03
ROAD
01
MULTI-TERRAIN
01
LITTLEBOROUGH
ROAD