Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Burnley (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 10 JANUARY 2015 AT 2.30 PM
DISTANCE
9.5 KM
RACE STATS
WINNER 00:32:02  •  280 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2015  •  †2015  •  2013
FOOTNOTE †
2015 - Hard paths used instead of going through the woods
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
45th
Nick Gaskell
00:36:17
+00:04:15
16.1%
91st
Frazer Durris
00:38:56
+00:06:54
32.5%
120th
Paul Brown
00:40:08
+00:08:06
42.9%
131st
Jamie McIlvenny
00:40:35
+00:08:33
46.8%
143rd
Jamie Osborne
00:41:32
+00:09:30
51.1%
180th
Dale Grimshaw
00:43:38
+00:11:36
64.3%
207th
Adam Howard
00:45:18
+00:13:16
73.9%
212th
David Howard
00:45:34
+00:13:32
75.7%
213th
Colin Smith
00:45:35
+00:13:33
76.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:48
Nick Gaskell
2017
00:36:39
Chris Singleton
2013
00:37:00
Paul Oldham
2017
00:37:39
David Fort
2018
00:38:26
Dave Potter
2015
00:38:30
Mick Dobson
2015
00:38:56
Frazer Durris
2015†
00:39:08
Paul Brown
2015
00:39:29
Simon Smith
2018
00:40:01
Chris Stanley
2015
January 2015
31
HAYFIELD
TRAIL
25
MULTI-TERRAIN
25
ROAD
25
ROAD
24
LAMPLUGH
FELL
18
HAWORTH
FELL
18
ROAD
17
MYTHOLMROYD
LDWA
11
GARSTANG
ROAD
08
FELL
04
STOCKPORT
TRAIL
03
X COUNTRY
03
X COUNTRY
01
FELL
01
MULTI-TERRAIN