Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Daffodil Doddle
MULTI-TERRAIN ON SUNDAY 11 MARCH 2018 AT 12.30 PM
DISTANCE
2.2 KM
RACE STATS
WINNER 00:07:35  •  WINNER (F) 00:07:48  •  134 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Callum Singleton
00:08:45
+00:01:10
11.9%
17th
Harry Jordan
00:08:49
+00:01:14
12.7%
18th (7th)
Ellie Singleton
00:08:52
+00:01:17
13.4%
41st (17th)
Paige Singleton
00:09:29
+00:01:54
30.6%
62nd (27th)
Tamzin Osborne
00:10:24
+00:02:49
46.3%
89th
Max Jordan
00:12:11
+00:04:36
66.4%
95th
Joshua Blackledge
00:13:01
+00:05:26
70.9%
10 FASTEST TAC BOYS
00:08:17
Leon Barritt
2016
00:08:24
William Rowlands-Whiteoak
2017
00:08:27
William Woodruff
2017
00:08:30
Ben Stratton
2017
00:08:31
Matthew Fleming
2017
00:08:42
Harry Beechey
2017
00:08:45
Callum Singleton
2018
00:08:49
Harry Jordan
2018
00:08:50
Charlie Rowlands-Whiteoak
2015
00:08:53
Callum Osborne
2017
10 FASTEST TAC GIRLS
00:08:33
Sophie Stanworth
2016
00:08:37
Abigail Stratton
2016
00:08:51
Holly Crook
2017
00:08:52
Ellie Singleton
2018
00:09:08
Georgia Harvey
2017
00:09:29
Paige Singleton
2018
00:09:35
Amelia Dugdale
2015
00:09:42
Ruby Fort
2017
00:09:58
Isobel Beechey
2017
00:10:24
Hannah Eccles
2016
March 2018
31
ROAD
27
HAWORTH
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN