Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Ulverston (U11 Boys)
X COUNTRY ON SATURDAY 3 MARCH 2018 AT 12.45 PM
DISTANCE
2 KM
RACE STATS
WINNER 00:08:00  •  44 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Harry Smith
00:08:03
+00:00:03
4.5%
7th
Ben Stratton
00:08:29
+00:00:29
15.9%
9th
Callum Osborne
00:08:34
+00:00:34
20.5%
17th
Declan Oldham
00:09:10
+00:01:10
38.6%
25th
Callum Singleton
00:09:27
+00:01:27
56.8%
37th
Charlie Ellison
00:10:32
+00:02:32
84.1%
10 FASTEST TAC BOYS
00:08:03
Harry Smith
2018
00:08:29
Ben Stratton
2018
00:08:34
Callum Osborne
2018
00:09:10
Declan Oldham
2018
00:09:27
Callum Singleton
2018
00:10:32
Charlie Ellison
2018
March 2018
31
ROAD
27
HAWORTH
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
25
FELL
11
ABBEY VILLAGE
MULTI-TERRAIN