Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Boulsworth (Old Route)

FELL RACE ON SUNDAY 12 AUGUST 2012 AT 10.30 AM
DISTANCE
7.4 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 00:53:16  •  WINNER (F) 00:57:10  •  125 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(22 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Heath McDonald-Noble
00:56:34
+00:03:18
4.8%
13th
Steven Gregory
00:58:52
+00:05:36
10.4%
15th
Paul Brown
00:59:10
+00:05:54
12.0%
17th
Darren Horner
00:59:22
+00:06:06
13.6%
28th
Matthew Haworth
01:01:56
+00:08:40
22.4%
32nd
Dean Ralphson
01:03:03
+00:09:47
25.6%
40th (6th)
Molly Ralphson
01:04:40
+00:11:24
32.0%
57th
Chris Crabtree
01:07:40
+00:14:24
45.6%
63rd
Ken Livesey
01:08:18
+00:15:02
50.4%
69th
John McDonald
01:08:48
+00:15:32
55.2%
70th
Matthew Wilcock
01:08:51
+00:15:35
56.0%
71st
David Smith
01:08:53
+00:15:37
56.8%
74th
John Edmondson
01:09:33
+00:16:17
59.2%
79th
William Titley
01:10:27
+00:17:11
63.2%
81st
Harry Kaye
01:11:04
+00:17:48
64.8%
87th
Ashley Eastwood
01:12:24
+00:19:08
69.6%
93rd (15th)
Nicola Nuttall
01:13:45
+00:20:29
74.4%
104th
Mark McConville
01:16:39
+00:23:23
83.2%
105th (18th)
Jenny Garside
01:17:12
+00:23:56
84.0%
112th (21st)
Kimberley Livesey
01:20:20
+00:27:04
89.6%
115th
Simon Lister
01:21:36
+00:28:20
92.0%
121st (26th)
Jill Maxfield
01:28:25
+00:35:09
96.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:33
Dave Potter
2013
00:56:34
Heath McDonald-Noble
2012
00:57:33
Ryan Belshaw
2013
00:58:01
Paul Brown
2013
00:58:11
Simon Kelly
2011
00:58:12
David McCabe
2013
00:58:42
Darren Horner
2011
00:58:52
Steven Gregory
2012
00:59:19
Matthew Haworth
2010
00:59:24
Paul Redman
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:02:19
Molly Ralphson
2010
01:02:24
Fiona Hall
2013
01:08:42
Fionnuala Swann
2011
01:09:49
Autumn Pearson
2013
01:10:39
Alison Hoyle
2010
01:13:45
Nicola Nuttall
2012
01:17:12
Jenny Garside
2012
01:20:20
Kimberley Livesey
2012
01:24:13
Karen Wood
2013
01:24:47
Jill Maxfield
2013
August 2012
31
HOLYHEAD
ULTRA
28
ACCRINGTON
FELL RACE
26
ROAD RACE
25
BURNSALL
FELL RACE
25
BURNSALL
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
22
ROSSENDALE
FELL RACE
18
MULTI-TERRAIN
12
FELL RACE
11
ULTRA
07
FELL RACE
05
WORSTHORNE
TRAIL RACE