Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Boulsworth (Old Route)
FELL RACE ON SUNDAY 11 AUGUST 2013 AT 10.30 AM
DISTANCE
7.4 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 00:51:01  •  WINNER (F) 00:57:10  •  129 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(22 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
11th
Dave Potter
00:56:33
+00:05:32
8.5%
17th
Ryan Belshaw
00:57:33
+00:06:32
13.2%
21st
Paul Brown
00:58:01
+00:07:00
16.3%
24th
David McCabe
00:58:12
+00:07:11
18.6%
27th
Paul Redman
00:59:24
+00:08:23
20.9%
35th
Chris Quigley
01:01:18
+00:10:17
27.1%
45th
Matthew Wilcock
01:02:05
+00:11:04
34.9%
46th (3rd)
Fiona Hall
01:02:24
+00:11:23
35.7%
49th
Peter Stobbs
01:02:54
+00:11:53
38.0%
57th
Paul Hartley
01:03:41
+00:12:40
44.2%
67th
Harry Kaye
01:05:28
+00:14:27
51.9%
69th
William Titley
01:05:55
+00:14:54
53.5%
70th
Chris Crabtree
01:06:19
+00:15:18
54.3%
74th
John McDonald
01:06:45
+00:15:44
57.4%
77th
Ken Livesey
01:07:37
+00:16:36
59.7%
79th
John Edmondson
01:07:56
+00:16:55
61.2%
90th (9th)
Fionnuala Swann
01:09:42
+00:18:41
69.8%
91st (10th)
Autumn Pearson
01:09:49
+00:18:48
70.5%
109th
Simon Lister
01:15:44
+00:24:43
84.5%
114th
Kevin Smith
01:17:44
+00:26:43
88.4%
123rd (20th)
Karen Wood
01:24:13
+00:33:12
95.3%
125th (22nd)
Jill Maxfield
01:24:47
+00:33:46
96.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:33
Dave Potter
2013
00:56:34
Heath McDonald-Noble
2012
00:57:33
Ryan Belshaw
2013
00:58:01
Paul Brown
2013
00:58:11
Simon Kelly
2011
00:58:12
David McCabe
2013
00:58:42
Darren Horner
2011
00:58:52
Steven Gregory
2012
00:59:19
Matthew Haworth
2010
00:59:24
Paul Redman
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:02:19
Molly Ralphson
2010
01:02:24
Fiona Hall
2013
01:08:42
Fionnuala Swann
2011
01:09:49
Autumn Pearson
2013
01:10:39
Alison Hoyle
2010
01:13:45
Nicola Nuttall
2012
01:17:12
Jenny Garside
2012
01:20:20
Kimberley Livesey
2012
01:24:13
Karen Wood
2013
01:24:47
Jill Maxfield
2013
August 2013
31
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
31
ROAD RACE
31
ULTRA
27
KILSNEY
FELL RACE
25
ROAD RACE
24
BURNSALL
FELL RACE
24
FELL RACE
24
BURNSALL
ROAD RACE
24
PENDLETON
FELL RACE
22
MULTI-TERRAIN
21
LOVECLOUGH
FELL RACE
18
WARRINGTON
ROAD RACE
16
TRAIL RACE
14
HASLINGDEN
FELL RACE
14
COLDEN PLANTATION
FELL RACE
13
RAMSEY
ROAD RACE
12
PEEL
FELL RACE
11
FELL RACE
11
ROAD RACE
10
ULTRA
09
MULTI-TERRAIN
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
04
ROSTHWAITE
FELL RACE
04
LANCASTER
ROAD RACE
04
WORSTHORNE
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE