Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Boulsworth (Old Route)

FELL RACE ON SUNDAY 8 AUGUST 2010 AT 10.30 AM
DISTANCE
7.4 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 00:53:05  •  WINNER (F) 01:02:19  •  96 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(20 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
14th
Paul Brown
00:58:58
+00:05:53
14.6%
16th
Matthew Haworth
00:59:19
+00:06:14
16.7%
17th
Dean Ralphson
00:59:37
+00:06:32
17.7%
24th
Anthony Hall
01:00:54
+00:07:49
25.0%
30th
Neil Alderman
01:01:28
+00:08:23
31.3%
34th (1st)
Molly Ralphson
01:02:19
+00:09:14
35.4%
40th
Matthew Waddington
01:03:55
+00:10:50
41.7%
46th
Andrew Haworth
01:06:23
+00:13:18
47.9%
50th
John McDonald
01:07:09
+00:14:04
52.1%
55th
Ian Hollas
01:09:05
+00:16:00
57.3%
61st (10th)
Alison Hoyle
01:10:39
+00:17:34
63.5%
62nd
Tim Coyne
01:11:07
+00:18:02
64.6%
64th
John Edmondson
01:12:06
+00:19:01
66.7%
67th
Colin Ashworth
01:12:37
+00:19:32
69.8%
72nd
Derrick Marsh
01:13:58
+00:20:53
75.0%
74th (13th)
Fionnuala Swann
01:14:16
+00:21:11
77.1%
79th
Robert Smith
01:15:54
+00:22:49
82.3%
84th
David Smith
01:18:57
+00:25:52
87.5%
86th
Craig Eccles
01:19:54
+00:26:49
89.6%
93rd
Joe Edmundson
01:29:04
+00:35:59
96.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:33
Dave Potter
2013
00:56:34
Heath McDonald-Noble
2012
00:57:33
Ryan Belshaw
2013
00:58:01
Paul Brown
2013
00:58:11
Simon Kelly
2011
00:58:12
David McCabe
2013
00:58:42
Darren Horner
2011
00:58:52
Steven Gregory
2012
00:59:19
Matthew Haworth
2010
00:59:24
Paul Redman
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:02:19
Molly Ralphson
2010
01:02:24
Fiona Hall
2013
01:08:42
Fionnuala Swann
2011
01:09:49
Autumn Pearson
2013
01:10:39
Alison Hoyle
2010
01:13:45
Nicola Nuttall
2012
01:17:12
Jenny Garside
2012
01:20:20
Kimberley Livesey
2012
01:24:13
Karen Wood
2013
01:24:47
Jill Maxfield
2013
August 2010
29
ROAD RACE
28
CLITHEROE
FELL RACE
18
ROSSENDALE
FELL RACE
15
WORSTHORNE
MULTI-TERRAIN
08
FELL RACE
01
BURNLEY
ROAD RACE