Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Stoop

FELL RACE ON SUNDAY 19 DECEMBER 2010 AT 11.30 AM
DISTANCE
4.3 MILES
ASCENT
700 FEET
RACE STATS
WINNER 00:29:46  •  WINNER (F) 00:34:40  •  182 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  †2011  •  †2010  •  2008  •  2007
FOOTNOTE †
2010 - Course shortened due to severe ice, went straight up to the Stoop stone and back the same way
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
37th
Dean Ralphson
00:37:34
+00:07:48
20.3%
40th
Paul Brown
00:37:45
+00:07:59
22.0%
61st (6th)
Molly Ralphson
00:39:35
+00:09:49
33.5%
84th
William Titley
00:42:11
+00:12:25
46.2%
133rd
Jamie Stobbs
00:47:12
+00:17:26
73.1%
170th (41st)
Sandra Campbell
00:54:39
+00:24:53
93.4%
171st
Chris Campbell
00:54:41
+00:24:55
94.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:10
John Whiteside
2015
00:37:34
Dean Ralphson
2010†
00:37:45
Paul Brown
2010†
00:38:00
Danny Clarke
2011†
00:38:16
Luke Turner
2016
00:38:41
Simon Kelly
2011†
00:39:09
Neil Alderman
2011†
00:39:26
Ian Greenwood
2015
00:39:50
Dave Croll
2007
00:41:54
Adrian Blackledge
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:35
Molly Ralphson
2010†
00:43:28
Fionnuala Swann
2011†
00:46:38
Kerrie-Anne Bretherton
2015
00:54:39
Sandra Campbell
2010†
01:03:36
Steph Taylor-Bolshaw
2014
01:04:34
Elizabeth Allison
2016
01:04:45
Rachael Duerden
2014
December 2010
31
HAWORTH
FELL RACE
27
TODMORDEN
ROAD RACE
19
HAWORTH
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
ROAD RACE
05
BOLTON BY BOWLAND
FELL RACE