Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Stoop
FELL RACE ON SUNDAY 20 DECEMBER 2015 AT 11.30 AM
DISTANCE
8 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:08  •  WINNER (F) 00:38:28  •  457 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  †2011  •  †2010  •  2008  •  2007
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(11 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
John Whiteside
00:36:10
+00:05:02
3.3%
59th
Ian Greenwood
00:39:26
+00:08:18
12.9%
134th
Andrew Braithwaite
00:44:07
+00:12:59
29.3%
136th
Matthew Wilcock
00:44:32
+00:13:24
29.8%
145th
Jamie Osborne
00:45:43
+00:14:35
31.7%
147th
Adam Wallwork
00:45:47
+00:14:39
32.2%
160th (16th)
Kerrie-Anne Bretherton
00:46:38
+00:15:30
35.0%
168th
Michael Wrigley
00:46:57
+00:15:49
36.8%
203rd
Adam Howard
00:48:57
+00:17:49
44.4%
274th
Andrew Graham
00:52:32
+00:21:24
60.0%
305th
Wayne McIntosh
00:54:21
+00:23:13
66.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:10
John Whiteside
2015
00:37:34
Dean Ralphson
2010†
00:37:45
Paul Brown
2010†
00:38:00
Danny Clarke
2011†
00:38:16
Luke Turner
2016
00:38:41
Simon Kelly
2011†
00:39:09
Neil Alderman
2011†
00:39:26
Ian Greenwood
2015
00:39:50
Dave Croll
2007
00:41:54
Adrian Blackledge
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:35
Molly Ralphson
2010†
00:43:28
Fionnuala Swann
2011†
00:46:38
Kerrie-Anne Bretherton
2015
00:54:39
Sandra Campbell
2010†
01:03:36
Steph Taylor-Bolshaw
2014
01:04:34
Elizabeth Allison
2016
01:04:45
Rachael Duerden
2014
December 2015
31
HAWORTH
FELL RACE
20
HAWORTH
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
FELL RACE
20
FELL RACE
19
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
19
TRAIL RACE
13
TRAIL RACE
13
ROAD RACE
12
TRAIL RACE
06
TINTWISTLE
FELL RACE
06
PATELEY BRIDGE
ULTRA
05
X COUNTRY
05
X COUNTRY
04
ULTRA
03
MULTI-TERRAIN
03
FELL RACE