Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Stoop

FELL RACE ON SUNDAY 22 DECEMBER 2013 AT 11.30 AM
DISTANCE
8 KM
RACE STATS
WINNER 00:30:51  •  WINNER (F) 00:37:46  •  409 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  †2011  •  †2010  •  2008  •  2007
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
140th
Matthew Wilcock
00:43:29
+00:12:38
34.2%
197th (18th)
Kerrie-Anne Bretherton
00:47:03
+00:16:12
48.2%
230th
Mark McConville
00:48:31
+00:17:40
56.2%
238th
Ryan Atkins
00:49:11
+00:18:20
58.2%
241st
David Cummings
00:49:19
+00:18:28
58.9%
279th
Paul Hartley
00:51:44
+00:20:53
68.2%
330th
Wayne McIntosh
00:55:53
+00:25:02
80.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:10
John Whiteside
2015
00:37:34
Dean Ralphson
2010†
00:37:45
Paul Brown
2010†
00:38:00
Danny Clarke
2011†
00:38:16
Luke Turner
2016
00:38:41
Simon Kelly
2011†
00:39:09
Neil Alderman
2011†
00:39:26
Ian Greenwood
2015
00:39:50
Dave Croll
2007
00:41:54
Adrian Blackledge
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:35
Molly Ralphson
2010†
00:43:28
Fionnuala Swann
2011†
00:46:38
Kerrie-Anne Bretherton
2015
00:54:39
Sandra Campbell
2010†
01:03:36
Steph Taylor-Bolshaw
2014
01:04:34
Elizabeth Allison
2016
01:04:45
Rachael Duerden
2014
December 2013
31
HAWORTH
FELL RACE
29
TODMORDEN
ROAD RACE
29
CLITHEROE
ROAD RACE
26
RAWTENSTALL
FELL RACE
26
ROAD RACE
22
HAWORTH
FELL RACE
22
ROAD RACE
22
FELL RACE
22
FELL RACE
22
FELL RACE
18
TRAIL RACE
15
TRAIL RACE
14
X COUNTRY
14
X COUNTRY
11
TRAIL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
PATELEY BRIDGE
ULTRA
04
TRAIL RACE
01
GARSTANG
ROAD RACE
01
FELL RACE