Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Yorkshireman Half Marathon
FELL RACE ON SUNDAY 9 SEPTEMBER 2012 AT 10.30 AM
DISTANCE
14.8 MILES
ASCENT
1750 FEET
RACE STATS
WINNER 01:41:58  •  WINNER (F) 02:03:44  •  229 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
Heath McDonald-Noble
01:56:27
+00:14:29
6.6%
56th
Derrick Marsh
02:23:40
+00:41:42
24.5%
62nd (6th)
Fiona Hall
02:26:14
+00:44:16
27.1%
63rd
Matt Renshaw
02:26:15
+00:44:17
27.5%
71st
David Smith
02:27:16
+00:45:18
31.0%
102nd (19th)
Jenny Garside
02:34:10
+00:52:12
44.5%
140th (30th)
Karen Wood
02:48:26
+01:06:28
61.1%
164th (44th)
Sandra Campbell
03:01:46
+01:19:48
71.6%
FASTEST 10 TAC MEN
01:56:27
Heath McDonald-Noble
2012
02:01:38
Simon Kelly
2011
02:06:20
Ian Greenwood
2015
02:07:04
Dean Ralphson
2014
02:08:32
John Edmondson
2009
02:09:55
Paul Hartley
2013
02:10:20
Lee Booth
2011
02:11:52
Colin Ashworth
2009
02:12:25
John McDonald
2010
02:13:30
Anthony Hall
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
02:00:50
Debbie Earnshaw
2013
02:03:20
Molly Ralphson
2013
02:11:46
Fiona Hall
2011
02:14:16
Fionnuala Swann
2011
02:14:40
Autumn Pearson
2014
02:25:05
Samantha Hesketh
2013
02:25:22
Kerrie-Anne Bretherton
2016
02:25:45
Alison Hoyle
2010
02:30:05
Lucy Brown
2016
02:34:10
Jenny Garside
2012
September 2012
30
BRADFORD
ROAD RACE
30
PRESTON
ROAD RACE
29
CLIVIGER
FELL RACE
29
HELWITH BRIDGE
CYCLE RACE
29
GUISBOROUGH
ULTRA
23
ROAD RACE
22
WASDALE HEAD
FELL RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
STRATFORD-UPON-AVON
ULTRA
20
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
NEWCASTLE
ROAD RACE
15
SABDEN
TRAIL RACE
11
ACCRINGTON
TRAIL RACE
09
FELL RACE
09
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
GLENRIDDING
TRIATHLON
01
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
01
HAZEL GROVE
LDWA