Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Yorkshireman Half Marathon
FELL RACE ON SUNDAY 14 SEPTEMBER 2014 AT 10.30 AM
DISTANCE
14.8 MILES
ASCENT
1750 FEET
RACE STATS
WINNER 01:36:55  •  WINNER (F) 01:51:28  •  251 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
32nd
Dean Ralphson
02:07:04
+00:30:09
12.7%
60th (7th)
Autumn Pearson
02:14:40
+00:37:45
23.9%
101st
Ben Scott
02:27:34
+00:50:39
40.2%
134th
Anthony Macro
02:41:37
+01:04:42
53.4%
FASTEST 10 TAC MEN
01:56:27
Heath McDonald-Noble
2012
02:01:38
Simon Kelly
2011
02:06:20
Ian Greenwood
2015
02:07:04
Dean Ralphson
2014
02:08:32
John Edmondson
2009
02:09:55
Paul Hartley
2013
02:10:20
Lee Booth
2011
02:11:52
Colin Ashworth
2009
02:12:25
John McDonald
2010
02:13:30
Anthony Hall
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
02:00:50
Debbie Earnshaw
2013
02:03:20
Molly Ralphson
2013
02:11:46
Fiona Hall
2011
02:14:16
Fionnuala Swann
2011
02:14:40
Autumn Pearson
2014
02:25:05
Samantha Hesketh
2013
02:25:22
Kerrie-Anne Bretherton
2016
02:25:45
Alison Hoyle
2010
02:30:05
Lucy Brown
2016
02:34:10
Jenny Garside
2012
September 2014
28
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
28
PRESTON
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
PRESTON
ROAD RACE
28
INVERNESS
ROAD RACE
27
CLIVIGER
FELL RACE
27
FELL RACE
25
MULTI-TERRAIN
22
NEWBOROUGH
TRIATHLON
21
FELL RACE
21
PENDLETON
FELL RACE
21
ROAD RACE
21
ROAD RACE
21
BAMFORD
ULTRA
20
WASDALE HEAD
FELL RACE
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
14
BURNSALL
FELL RACE
14
FELL RACE
14
ROAD RACE
14
FELL RACE
14
FELL RACE
14
FELL RACE
10
TRAIL RACE
09
ACCRINGTON
TRAIL RACE
07
FELL RACE
07
BRADLEY
FELL RACE
07
BLACKO
FELL RACE
07
FELL RACE
07
MORECAMBE
ROAD RACE
07
ROAD RACE
07
WIGAN
ROAD RACE
07
NEWCASTLE
ROAD RACE
06
TRAIL RACE
06
FORT WILLIAM
FELL RACE
06
TRAIL RACE
04
WHITWORTH
FELL RACE
03
FELL RACE