Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Yorkshireman Half Marathon
FELL RACE ON SUNDAY 11 SEPTEMBER 2016 AT 10.30 AM
DISTANCE
14.8 MILES
ASCENT
1750 FEET
RACE STATS
WINNER 01:49:06  •  WINNER (F) 02:08:32  •  208 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
31st
Craig Storozuk
02:15:22
+00:26:16
14.9%
65th
Stephen White
02:24:36
+00:35:30
31.3%
67th (11th)
Kerrie-Anne Bretherton
02:25:22
+00:36:16
32.2%
70th
Matthew Wilcock
02:26:29
+00:37:23
33.7%
80th (16th)
Lucy Brown
02:30:05
+00:40:59
38.5%
107th (25th)
Ruth Joyce
02:40:24
+00:51:18
51.4%
129th
John McDonald
02:46:11
+00:57:05
62.0%
167th
David Harries
03:03:47
+01:14:41
80.3%
FASTEST 10 TAC MEN
01:56:27
Heath McDonald-Noble
2012
02:01:38
Simon Kelly
2011
02:06:20
Ian Greenwood
2015
02:07:04
Dean Ralphson
2014
02:08:32
John Edmondson
2009
02:09:55
Paul Hartley
2013
02:10:20
Lee Booth
2011
02:11:52
Colin Ashworth
2009
02:12:25
John McDonald
2010
02:13:30
Anthony Hall
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
02:00:50
Debbie Earnshaw
2013
02:03:20
Molly Ralphson
2013
02:11:46
Fiona Hall
2011
02:14:16
Fionnuala Swann
2011
02:14:40
Autumn Pearson
2014
02:25:05
Samantha Hesketh
2013
02:25:22
Kerrie-Anne Bretherton
2016
02:25:45
Alison Hoyle
2010
02:30:05
Lucy Brown
2016
02:34:10
Jenny Garside
2012
September 2016
25
CLIVIGER
FELL RACE
25
PRESTON
ROAD RACE
25
NOTTINGHAM
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
PRESTON
ROAD RACE
25
ROAD RACE
24
BLAENAU FFESTINIOG
TRAIL RACE
24
SEMER WATER
TRAIL RACE
22
MULTI-TERRAIN
18
EMBSAY
FELL RACE
18
FELL RACE
18
MULTI-TERRAIN
18
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
18
ROAD RACE
18
KINGSTON UPON HULL
ROAD RACE
17
WASDALE HEAD
FELL RACE
17
AMBLESIDE
FELL RACE
17
GUISBOROUGH
ULTRA
11
BURNSALL
FELL RACE
11
FELL RACE
11
FELL RACE
11
FELL RACE
11
NEWCASTLE
ROAD RACE
10
ROAD RACE
10
BARROWFORD
ROAD RACE
10
BARROWFORD
ROAD RACE
10
NEWTON-IN BOWLAND
FELL RACE
10
ROAD RACE
10
BETWS-Y-COED
ULTRA
04
BLACKO
FELL RACE
04
ROAD RACE
04
MORECAMBE
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
WIGAN
ROAD RACE
03
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
03
TRAIL RACE
03
TRAIL RACE
03
FORT WILLIAM
FELL RACE
01
WHITWORTH
FELL RACE