Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Austwick Amble (U13)
FELL ON MONDAY 28 MAY 2018 AT 11.40 AM
RACE STATS
WINNER 00:09:59  •  WINNER (F) 00:11:33  •  17 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
3rd
Matthew Fleming
00:10:27
+00:00:28
17.6%
4th
Callum Osborne
00:10:38
+00:00:39
23.5%
5th
Ben Stratton
00:10:39
+00:00:40
29.4%
9th
William Rowlands-Whiteoak
00:11:47
+00:01:48
52.9%
10th (2nd)
Eve Hartley
00:11:54
+00:01:55
58.8%
11th (3rd)
Ruby Fort
00:12:10
+00:02:11
64.7%
12th (4th)
Isabel Holt
00:12:17
+00:02:18
70.6%
15th (5th)
Isobel Beechey
00:12:25
+00:02:26
88.2%
DNF
Daniel Phillips
00:00:00
 
 
10 FASTEST TAC BOYS
00:10:27
Matthew Fleming
2018
00:10:38
Callum Osborne
2018
00:10:39
Ben Stratton
2018
00:10:55
William Rowlands-Whiteoak
2017
00:11:06
William Woodruff
2017
00:12:03
Joe Sims
2017
10 FASTEST TAC GIRLS
00:11:18
Holly Crook
2017
00:11:52
Abigail Stratton
2017
00:11:54
Eve Hartley
2018
00:12:09
Paige Singleton
2017
00:12:10
Ruby Fort
2018
00:12:17
Isabel Holt
2018
00:12:22
Ellie Singleton
2017
00:12:25
Isobel Beechey
2018
00:12:36
Hannah Eccles
2017
May 2018
30
MULTI-TERRAIN
28
FELL
28
FELL
28
FELL
26
FELL
23
MULTI-TERRAIN
16
MULTI-TERRAIN
09
MULTI-TERRAIN
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
07
MYTHOLMROYD
FELL
02
MULTI-TERRAIN