Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Chorley (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 11 NOVEMBER 2017 AT 1.35 PM
RACE STATS
WINNER 00:18:11  •  WINNER (F) 00:18:11  •  153 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(15 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th (8th)
Christina Singleton
00:20:37
+00:02:26
5.2%
34th (34th)
Kelly Whiteside
00:22:29
+00:04:18
22.2%
48th (48th)
Kelly Lovick
00:23:26
+00:05:15
31.4%
58th (58th)
Dawn Tibbs
00:24:16
+00:06:05
37.9%
82nd (82nd)
Jenny McAndrew
00:25:59
+00:07:48
53.6%
95th (95th)
Paula Walsh
00:27:12
+00:09:01
62.1%
106th (106th)
Yvonne Sharpe
00:28:44
+00:10:33
69.3%
112th (112th)
Tracy Parkinson
00:29:15
+00:11:04
73.2%
115th (115th)
Jill Maxfield
00:29:26
+00:11:15
75.2%
117th (117th)
Jean Baistow
00:29:32
+00:11:21
76.5%
121st (121st)
Pamela Buckel
00:29:53
+00:11:42
79.1%
126th (126th)
Karen Windle
00:30:39
+00:12:28
82.4%
132nd (132nd)
Lindsay Whitham
00:32:14
+00:14:03
86.3%
135th (135th)
Elaine Holdsworth
00:32:56
+00:14:45
88.2%
146th (146th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:34:14
+00:16:03
95.4%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:50
Christina Singleton
2014
00:20:02
Autumn Pearson
2014
00:20:05
Debbie Earnshaw
2013
00:20:29
Molly Ralphson
2013
00:21:44
Michelle Brooks
2014
00:21:48
Fionnuala Swann
2013
00:22:29
Kelly Whiteside
2017
00:23:18
Nicola Nuttall
2013
00:23:18
Nicola Regan
2014
00:23:26
Kelly Lovick
2017
November 2017
26
FELL RACE
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
PRESTON
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
11
X COUNTRY
10
TRAIL RACE
05
KESWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE