Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Chorley (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 19 OCTOBER 2013 AT 1.35 PM
RACE STATS
WINNER 00:17:52  •  WINNER (F) 00:17:52  •  121 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th (10th)
Christina Singleton
00:19:53
+00:02:01
8.3%
11th (11th)
Debbie Earnshaw
00:20:05
+00:02:13
9.1%
16th (16th)
Molly Ralphson
00:20:29
+00:02:37
13.2%
32nd (32nd)
Fionnuala Swann
00:21:48
+00:03:56
26.4%
58th (58th)
Nicola Nuttall
00:23:18
+00:05:26
47.9%
76th (76th)
Jill Maxfield
00:24:45
+00:06:53
62.8%
94th (94th)
Fiona Pudge
00:26:02
+00:08:10
77.7%
106th (106th)
Deborah Armstrong
00:27:20
+00:09:28
87.6%
111th (111th)
Suzanne Davies
00:28:38
+00:10:46
91.7%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:18:50
Christina Singleton
2014
00:20:02
Autumn Pearson
2014
00:20:05
Debbie Earnshaw
2013
00:20:29
Molly Ralphson
2013
00:21:44
Michelle Brooks
2014
00:21:48
Fionnuala Swann
2013
00:22:29
Kelly Whiteside
2017
00:23:18
Nicola Nuttall
2013
00:23:18
Nicola Regan
2014
00:23:26
Kelly Lovick
2017
October 2013
28
ROAD
27
MIDDLETON
TRAIL
27
WYCOLLER
FELL
27
ACCRINGTON
ROAD
26
KETTLEWELL
FELL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD
19
TRAIL
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL
13
BLACKPOOL
ROAD
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD
06
ROAD
06
RELAY
06
ROAD