Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Winter Warmer 10K

ROAD ON SUNDAY 6 FEBRUARY 2011 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:59  •  WINNER (F) 00:40:22  •  351 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
27th
Paul Brown
00:40:02
+00:08:03
7.7%
36th
Matthew Haworth
00:41:22
+00:09:23
10.3%
44th
Pete Baistow
00:41:48
+00:09:49
12.5%
104th
John McDonald
00:45:16
+00:13:17
29.6%
109th
Nick Pilling
00:45:28
+00:13:29
31.1%
139th
Robert Smith
00:47:11
+00:15:12
39.6%
145th
Ian Hollas
00:47:29
+00:15:30
41.3%
242nd (41st)
Karen Lonsdale
00:53:59
+00:22:00
68.9%
299th
Andrew Haworth
00:59:38
+00:27:39
85.2%
322nd
Brian Baistow
01:01:11
+00:29:12
91.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:20
Stephen Hall
2017
00:35:52
Nick Gaskell
2015
00:37:51
Ben Walmsley
2017
00:38:27
Kevin Salter
2017
00:39:11
Barry Brock
2013
00:39:25
Graham Rose
2018
00:39:46
Paul Brown
2010
00:39:48
Adam Howard
2017
00:40:33
Tom Cosway
2018
00:41:22
Matthew Haworth
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:34
Autumn Pearson
2016
00:42:09
Christina Singleton
2017
00:44:26
Nicola Nuttall
2013
00:47:18
Sharon Snape
2017
00:47:55
Tanya Bunkham
2016
00:50:56
Elouise Sylkie Pemberton
2016
00:51:24
Jill Maxfield
2013
00:53:26
Jean Baistow
2013
00:53:59
Karen Lonsdale
2011
00:55:31
Emma Walker
2017
February 2011
27
ILKLEY
FELL
12
HEBDEN BRIDGE
FELL
06
BLACKBURN
ROAD