Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Winter Warmer 10K

ROAD RACE ON SUNDAY 10 FEBRUARY 2013 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:36  •  WINNER (F) 00:39:44  •  399 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
25th
Barry Brock
00:39:11
+00:07:35
6.3%
96th (8th)
Nicola Nuttall
00:44:26
+00:12:50
24.1%
103rd
Ed Kearns
00:44:51
+00:13:15
25.8%
139th
Ken Livesey
00:46:52
+00:15:16
34.8%
206th
Robert Smith
00:50:28
+00:18:52
51.6%
221st (33rd)
Jill Maxfield
00:51:24
+00:19:48
55.4%
251st (45th)
Jean Baistow
00:53:26
+00:21:50
62.9%
298th (65th)
Donna Hoyle
00:56:22
+00:24:46
74.7%
310th (71st)
Kimberley Livesey
00:57:16
+00:25:40
77.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:20
Stephen Hall
2017
00:35:52
Nick Gaskell
2015
00:37:51
Ben Walmsley
2017
00:38:27
Kevin Salter
2017
00:39:11
Barry Brock
2013
00:39:46
Paul Brown
2010
00:39:48
Adam Howard
2017
00:41:22
Matthew Haworth
2011
00:41:23
Tom Cosway
2016
00:41:48
Pete Baistow
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:34
Autumn Pearson
2016
00:42:09
Christina Singleton
2017
00:44:26
Nicola Nuttall
2013
00:47:18
Sharon Snape
2017
00:47:55
Tanya Bunkham
2016
00:50:56
Elouise Sylkie Pemberton
2016
00:51:24
Jill Maxfield
2013
00:53:26
Jean Baistow
2013
00:53:59
Karen Lonsdale
2011
00:55:31
Emma Walker
2017
February 2013
24
ROAD RACE
24
HUDDERSFIELD
ROAD RACE
24
LOSTOCK
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
TRAIL RACE
23
BLEASDALE
FELL RACE
23
TODMORDEN
FELL RACE
17
ROAD RACE
16
PARBOLD
TRAIL RACE
10
BLACKBURN
ROAD RACE
10
SOUTHPORT
ROAD RACE
10
HORWICH
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
03
RELAY
03
DEWSBURY
ROAD RACE
02
GUISELEY
LDWA