Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lancashire XC Championships (U13 Girls)
X COUNTRY ON SATURDAY 5 JANUARY 2019 AT 11.33 AM
RACE STATS
WINNER 00:12:13  •  WINNER (F) 00:12:13  •  51 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2019  •  2018  •  2017  •  2016
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th (5th)
Joss Waiting
00:12:35
+00:00:22
9.8%
14th (14th)
Isabel Holt
00:13:15
+00:01:02
27.5%
21st (21st)
Eve Hartley
00:13:56
+00:01:43
41.2%
28th (28th)
Gemma Kenniford
00:14:20
+00:02:07
54.9%
30th (30th)
Leila Smithurst
00:14:23
+00:02:10
58.8%
31st (31st)
Ruby Fort
00:14:23
+00:02:10
60.8%
32nd (32nd)
Isobel Beechey
00:14:26
+00:02:13
62.7%
10 FASTEST TAC GIRLS
00:12:35
Joss Waiting
2019
00:12:50
Holly Crook
2018
00:12:57
Sophie Stanworth
2017
00:13:15
Isabel Holt
2019
00:13:32
Abigail Stratton
2017
00:13:32
Georgia Harvey
2018
00:13:46
Paige Singleton
2017
00:13:56
Eve Hartley
2019
00:14:09
Ellie Singleton
2018
00:14:20
Gemma Kenniford
2019
January 2019