Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (U11 Girls)
X COUNTRY ON SATURDAY 10 NOVEMBER 2018 AT 12.30 PM
RACE STATS
WINNER 00:07:12  •  WINNER (F) 00:07:12  •  91 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st (1st)
Charlotte Robertshaw
00:07:12
+00:00:00
1.1%
14th (14th)
Leah Harvey
00:07:51
+00:00:39
15.4%
25th (25th)
Tamzin Osborne
00:08:12
+00:01:00
27.5%
44th (44th)
Agatha Taylor
00:08:41
+00:01:29
48.4%
80th (80th)
Ava Wright
00:10:30
+00:03:18
87.9%
84th (84th)
Eleanor Rosthorn
00:10:36
+00:03:24
92.3%
87th (87th)
Lola-Mae Sims
00:10:51
+00:03:39
95.6%
10 FASTEST TAC GIRLS
00:07:12
Charlotte Robertshaw
2018
00:07:45
Amelia Dugdale
2015
00:07:51
Leah Harvey
2018
00:08:03
Anna Whiteside
2016
00:08:06
Isobel Beechey
2017
00:08:12
Tamzin Osborne
2018
00:08:14
Abigail Stratton
2015
00:08:16
Ruby Fort
2017
00:08:30
Ellie Singleton
2015
00:08:31
Hannah Best
2017
November 2018