Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Liverpool (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 25 NOVEMBER 2017 AT 1.20 PM
DISTANCE
8.1 KM
RACE STATS
WINNER 00:30:02  •  WINNER (F) 00:30:02  •  171 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th (19th)
Christina Singleton
00:34:33
+00:04:31
11.1%
68th (68th)
Dawn Tibbs
00:40:32
+00:10:30
39.8%
98th (98th)
Caroline Fleming
00:43:24
+00:13:22
57.3%
100th (100th)
Jenny McAndrew
00:43:37
+00:13:35
58.5%
125th (125th)
Claire Storozuk
00:46:20
+00:16:18
73.1%
135th (135th)
Yvonne Sharpe
00:47:35
+00:17:33
78.9%
140th (140th)
Tracy Parkinson
00:48:28
+00:18:26
81.9%
162nd (162nd)
Nichola Fenton-Clough
00:55:09
+00:25:07
94.7%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:31:44
Christina Singleton
2014
00:39:47
Jenny McAndrew
2015
00:40:00
Tanya Bunkham
2015
00:40:32
Dawn Tibbs
2017
00:43:24
Caroline Fleming
2017
00:44:38
Charis Rowlands
2016
00:46:20
Claire Storozuk
2017
00:47:35
Yvonne Sharpe
2017
00:48:28
Tracy Parkinson
2017
00:54:19
Zoe Lockett
2015
November 2017
26
FELL
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD
19
TRAIL
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD
19
ROAD
19
PRESTON
ROAD
18
BARROWFORD
ROAD
18
BARROWFORD
ROAD
18
FELL
18
TRAIL
12
BOLTON ABBEY
TRAIL
12
TRAIL
12
BOLTON ABBEY
TRAIL
12
BOLTON ABBEY
TRAIL
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD
11
X COUNTRY
10
TRAIL
05
KESWICK
ROAD
05
ROAD
05
ROAD
05
ROAD
04
TODMORDEN
FELL