Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Tour of Pendle

FELL RACE ON SATURDAY 18 NOVEMBER 2017 AT 10.30 AM
DISTANCE
16.9 MILES
ASCENT
4830 FEET
RACE STATS
WINNER 02:19:16  •  WINNER (F) 02:23:25  •  434 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008  •  2007  •  2006  •  2003
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(21 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
59th
Marc Smith
02:55:02
+00:35:46
13.6%
62nd
Mick Dobson
02:56:45
+00:37:29
14.3%
87th
Kevin Salter
03:02:33
+00:43:17
20.0%
113th
Peter Stobbs
03:07:11
+00:47:55
26.0%
114th
Craig Storozuk
03:07:40
+00:48:24
26.3%
131st (9th)
Molly Ralphson
03:11:51
+00:52:35
30.2%
143rd
Tom Cosway
03:15:10
+00:55:54
32.9%
181st
Andrew Haworth
03:22:26
+01:03:10
41.7%
199th
Dale Grimshaw
03:26:55
+01:07:39
45.9%
200th (19th)
Fiona Hall
03:27:00
+01:07:44
46.1%
224th (26th)
Kelly Whiteside
03:31:19
+01:12:03
51.6%
256th (33rd)
Kerrie-Anne Bretherton
03:36:24
+01:17:08
59.0%
260th
Matthew Haworth
03:36:54
+01:17:38
59.9%
271st
Neil Smith
03:38:29
+01:19:13
62.4%
272nd
Mark Storey
03:38:48
+01:19:32
62.7%
284th (38th)
Susie Pedder
03:41:40
+01:22:24
65.4%
303rd (42nd)
Fionnuala Swann
03:45:51
+01:26:35
69.8%
311th (43rd)
Jenny Garside
03:50:10
+01:30:54
71.7%
344th (54th)
Lucy Brown
03:59:11
+01:39:55
79.3%
417th (75th)
Emily O'Connor
04:39:08
+02:19:52
96.1%
418th
Adam Wallwork
04:39:09
+02:19:53
96.3%
FASTEST 10 TAC MEN
02:50:44
Steve Turland
2012
02:53:05
Steven Gregory
2012
02:53:44
Peter Stobbs
2013
02:54:29
John Whiteside
2016
02:55:02
Marc Smith
2017
02:56:07
Nicholas Cook
2014
02:56:45
Mick Dobson
2017
03:01:48
James Williamson
2016
03:01:53
Jim Garside
2011
03:02:33
Kevin Salter
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
02:52:43
Debbie Earnshaw
2013
03:08:00
Molly Ralphson
2014
03:27:00
Fiona Hall
2017
03:31:19
Kelly Whiteside
2017
03:36:24
Kerrie-Anne Bretherton
2017
03:37:48
Nicola Nuttall
2014
03:41:40
Susie Pedder
2017
03:45:51
Fionnuala Swann
2017
03:47:47
Michelle Brooks
2014
03:50:10
Jenny Garside
2017
November 2017
26
FELL RACE
26
RELAY
25
X COUNTRY
19
SALWICK
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
PRESTON
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
FELL RACE
18
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
BOLTON ABBEY
TRAIL RACE
12
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
11
X COUNTRY
10
TRAIL RACE
05
KESWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
TODMORDEN
FELL RACE