Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Cuerden Valley (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 14 OCTOBER 2017 AT 2.00 PM
DISTANCE
6 KM
RACE STATS
WINNER 00:20:05  •  WINNER (F) 00:20:05  •  148 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th (19th)
Autumn Pearson
00:25:35
+00:05:30
12.8%
29th (29th)
Nicola Nuttall
00:26:26
+00:06:21
19.6%
44th (44th)
Kelly Lovick
00:27:50
+00:07:45
29.7%
95th (95th)
Yvonne Sharpe
00:33:54
+00:13:49
64.2%
115th (115th)
Deborah Stevenson
00:36:09
+00:16:04
77.7%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:25:19
Louise Baron
2016
00:25:35
Autumn Pearson
2017
00:26:26
Nicola Nuttall
2017
00:27:12
Dawn Tibbs
2016
00:27:50
Kelly Lovick
2017
00:29:33
Deborah Stevenson
2016
00:33:54
Yvonne Sharpe
2017
October 2017
29
WYCOLLER
FELL RACE
29
ACCRINGTON
ROAD RACE
29
FRANKFURT
ROAD RACE
29
ROAD RACE
28
LLANBERIS
ROAD RACE
22
COLNE
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
TRAIL RACE
21
ROAD RACE
15
BLACKPOOL
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
ROAD RACE
14
X COUNTRY
14
X COUNTRY
08
ROAD RACE
08
HAWORTH
FELL RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
08
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
CALDBECK
ULTRA
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
01
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
RELAY
01
ROAD RACE
01
KINLOCHLEVEN
TRAIL RACE