Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Cuerden Valley (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 14 OCTOBER 2017 AT 2.30 PM
DISTANCE
9.5 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:52  •  233 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(11 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
20th
Ben Walmsley
00:40:01
+00:05:09
8.6%
70th
Mick Dobson
00:45:39
+00:10:47
30.0%
83rd
Jonny Russell
00:46:18
+00:11:26
35.6%
97th
Paul Brown
00:47:17
+00:12:25
41.6%
98th
Martin Greenwood
00:47:19
+00:12:27
42.1%
107th
James Crook
00:47:56
+00:13:04
45.9%
164th
Stephen White
00:52:46
+00:17:54
70.4%
190th
Allan Boult
00:56:06
+00:21:14
81.5%
199th
Mark Pemberton
00:57:15
+00:22:23
85.4%
212th
Neil Willcocks
01:00:27
+00:25:35
91.0%
218th
Colin Smith
01:02:13
+00:27:21
93.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:01
Ben Walmsley
2017
00:43:10
Darren Horner
2016
00:43:52
Martin Greenwood
2016
00:45:11
Mark Hawthornthwaite
2016
00:45:39
Mick Dobson
2017
00:46:18
Jonny Russell
2017
00:47:17
Paul Brown
2017
00:47:56
James Crook
2017
00:49:28
John McDonald
2016
00:52:46
Stephen White
2017
October 2017
29
WYCOLLER
FELL
29
ACCRINGTON
ROAD
29
FRANKFURT
ROAD
29
ROAD
28
LLANBERIS
ROAD
22
COLNE
ROAD
22
ROAD
22
ROAD
21
TRAIL
21
ROAD
15
BLACKPOOL
ROAD
15
ROAD
15
ROAD
14
X COUNTRY
14
X COUNTRY
08
ROAD
08
HAWORTH
FELL
08
ROAD
08
ROAD
08
ROAD
08
ROAD
07
TRAIL
07
TRAIL
07
CALDBECK
ULTRA
01
ROAD
01
ROAD
01
LITTLEBOROUGH
ROAD
01
TRAIL
01
ROAD
01
ROAD
01
RELAY
01
ROAD
01
KINLOCHLEVEN
TRAIL