Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Anniversary Waltz
FELL ON SUNDAY 23 APRIL 2017 AT 11.30 AM
DISTANCE
11.5 MILES
ASCENT
3600 FEET
RACE STATS
WINNER 01:32:52  •  WINNER (F) 01:56:01  •  44 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
74th
David McCabe
02:03:12
+00:30:20
168.2%
123rd
Adam Wallwork
02:10:26
+00:37:34
279.5%
128th
Craig Storozuk
02:11:54
+00:39:02
290.9%
178th
Matthew Wilcock
02:20:12
+00:47:20
404.5%
271st (44th)
Fiona Hall
02:34:17
+01:01:25
615.9%
326th (65th)
Susie Pedder
02:44:05
+01:11:13
740.9%
385th (95th)
Jenny Garside
02:58:18
+01:25:26
875.0%
FASTEST 10 TAC MEN
01:56:41
David McCabe
2014
02:07:53
David Edmondson
2016
02:09:06
James Williamson
2016
02:10:26
Adam Wallwork
2017
02:11:54
Craig Storozuk
2017
02:15:19
Ian Robinson
2016
02:15:22
Andrew Braithwaite
2016
02:20:12
Matthew Wilcock
2017
02:30:01
William Titley
2015
02:39:56
Darren Horner
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
02:26:12
Susie Pedder
2016
02:34:17
Fiona Hall
2017
02:35:56
Fionnuala Swann
2016
02:39:38
Lucy Brown
2016
02:58:18
Jenny Garside
2017
April 2017
30
ROAD
30
ROAD
30
TRIATHLON
29
CONISTON
FELL
29
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
29
INGLETON
ULTRA
26
WHINLATTER
FELL
26
MULTI-TERRAIN
25
TODMORDEN
FELL
23
FELL
23
FELL
23
BLACKPOOL
ROAD
23
ROAD
23
BOLTON
ROAD
22
FELL
18
MULTI-TERRAIN
17
LITTLEBOROUGH
MULTI-TERRAIN
16
MULTI-TERRAIN
16
ROAD
15
ULTRA
14
ROAD
14
SALFORD
ROAD
12
MULTI-TERRAIN
09
BARROWFORD
ROAD
09
BARROWFORD
ROAD
09
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
09
TRIATHLON
08
FELL
08
BRAITHWAITE
FELL
05
MULTI-TERRAIN
05
LITTLEBOROUGH
ROAD
02
MULTI-TERRAIN
02
BUTTERMERE
TRAIL
02
ROAD
02
02
ROAD
01
BARLEY
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
FELL
01
ROAD
01
SOWERBY BRIDGE
LDWA