Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Running Festival 10K
ROAD ON SATURDAY 15 JULY 2017 AT 9.30 AM
DISTANCE
10 KM
ASCENT
800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:37:08  •  WINNER (F) 00:42:34  •  63 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(22 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th
Adrian Blackledge
00:44:50
+00:07:42
12.7%
16th
Andrew Braithwaite
00:48:41
+00:11:33
25.4%
17th
Mark Duerden
00:49:01
+00:11:53
27.0%
18th
Sean Cole
00:49:38
+00:12:30
28.6%
19th (3rd)
Kelly Lovick
00:49:46
+00:12:38
30.2%
22nd
David Howard
00:51:14
+00:14:06
34.9%
23rd (5th)
Dawn Tibbs
00:51:15
+00:14:07
36.5%
24th
Anthony Brown
00:53:22
+00:16:14
38.1%
31st
Robert Smith
00:55:17
+00:18:09
49.2%
32nd (9th)
Lianne Abram
00:56:28
+00:19:20
50.8%
36th
Andrew Cooper
00:58:18
+00:21:10
57.1%
39th (13th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:59:12
+00:22:04
61.9%
42nd
Ian Hothersall
01:00:14
+00:23:06
66.7%
45th
David Greenwood
01:00:39
+00:23:31
71.4%
46th (17th)
Pamela Buckel
01:00:58
+00:23:50
73.0%
47th (18th)
Gillian Greenwood
01:01:12
+00:24:04
74.6%
50th (20th)
Verity Brown
01:03:16
+00:26:08
79.4%
51st (21st)
Karen Windle
01:03:56
+00:26:48
81.0%
55th (24th)
Anne Clark
01:09:25
+00:32:17
87.3%
56th
Lawrence Taylor
01:09:30
+00:32:22
88.9%
57th (25th)
Tracy Parkinson
01:09:46
+00:32:38
90.5%
58th (26th)
Lindsay Whitham
01:09:50
+00:32:42
92.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:42:18
David Edmondson
2016
00:42:25
Stephen Hall
2016
00:42:55
Frazer Durris
2016
00:44:02
David McCabe
2015
00:44:39
Ian Robinson
2015
00:44:42
Ben Harrison
2015
00:44:50
Adrian Blackledge
2017
00:45:37
Tom Cosway
2015
00:47:56
David Howard
2015
00:48:41
Andrew Braithwaite
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:49:46
Kelly Lovick
2017
00:51:15
Dawn Tibbs
2017
00:56:28
Lianne Abram
2017
00:57:11
Diane Orrell
2016
00:59:03
Nicola Regan
2016
00:59:12
Elouise Sylkie Pemberton
2017
00:59:36
Anna Hollingworth
2015
01:00:58
Pamela Buckel
2017
01:01:12
Gillian Greenwood
2017
01:03:16
Verity Brown
2017
July 2017
30
SABDEN
FELL
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
BACUP
FELL
23
ROAD
20
TODMORDEN
TRAIL
19
WIDDOP
FELL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
15
LLANBERIS
FELL
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL
09
ROAD
06
TOCKHOLES
FELL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
TRAIL
04
TODMORDEN
FELL
04
ROCHDALE
ROAD
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD
02
ROAD
01
HEPTONSTALL
FELL
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD