Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lancashire XC Championships (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 7 JANUARY 2017 AT 2.00 PM
DISTANCE
9.8 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:33  •  143 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
25th
Nick Gaskell
00:36:00
+00:04:27
17.5%
77th
Jamie McIlvenny
00:41:06
+00:09:33
53.8%
81st
Paul Brown
00:41:37
+00:10:04
56.6%
96th
Michael Wrigley
00:44:04
+00:12:31
67.1%
104th
David Howard
00:45:30
+00:13:57
72.7%
123rd
Kevin Fenton-Clough
00:48:21
+00:16:48
86.0%
126th
John McDonald
00:48:57
+00:17:24
88.1%
135th
Ryan Atkins
00:52:44
+00:21:11
94.4%
139th
Simon Lister
00:55:51
+00:24:18
97.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:00
Nick Gaskell
2017
00:39:21
Dave Lord
2018
00:40:23
Dave Potter
2015
00:40:25
Mick Dobson
2018
00:41:06
Jamie McIlvenny
2017
00:41:15
Paul Brown
2018
00:42:21
Craig Storozuk
2018
00:42:42
Dale Grimshaw
2016
00:42:54
Ian Greenwood
2016
00:43:02
David Howard
2018
January 2017
29
PRESTON
ROAD RACE
28
TODMORDEN
FELL RACE
28
FELL RACE
22
FELL RACE
22
ROAD RACE
21
MYTHOLMROYD
LDWA
15
HAWORTH
FELL RACE
15
MULTI-TERRAIN
15
ROAD RACE
15
ROAD RACE
14
ULTRA
14
ULTRA
14
TRAIL RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
GARSTANG
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
ROAD RACE
01
FELL RACE
01
ROBIN HOODS BAY
ULTRA