Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
LATEST Shepherds Skyline
FELL ON SATURDAY 10 NOVEMBER 2018 AT 1.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:43:02  •  WINNER (F) 00:47:54  •  168 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
47th
James Crook
00:56:48
+00:13:46
28.0%
57th
Matthew Wilcock
00:59:16
+00:16:14
33.9%
127th
Mick James
01:14:05
+00:31:03
75.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:51:00
Dale Grimshaw
2015
00:51:09
Ian Greenwood
2013
00:51:58
Steven Gregory
2014
00:53:11
Mick Dobson
2015
00:55:56
Neil Alderman
2011
00:56:48
James Crook
2018
00:57:28
Adam Wallwork
2016
00:59:16
Matthew Wilcock
2018
00:59:45
Daniel Bolton
2014
01:01:47
Andrew Braithwaite
2016
November 2018
10
TODMORDEN
FELL
04
ROAD