Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Calderdale Hike

LDWA ON SATURDAY 14 APRIL 2012
DISTANCE
37 MILES
RACE STATS
WINNER 05:28:00  •  WINNER (F) 06:36:00  •  104 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
21st
Jim Garside
06:46:00
+01:18:00
20.2%
27th
Anthony Hall
06:53:00
+01:25:00
26.0%
37th
Peter Stobbs
07:11:00
+01:43:00
35.6%
FASTEST 10 TAC MEN
05:54:00
Peter Stobbs
2011
06:46:00
Jim Garside
2012
06:53:00
Anthony Hall
2012
07:07:00
Matthew Haworth
2014
07:43:00
Steven Spence
2014
07:55:00
Ian Winstanley
2014
08:42:00
Chris Campbell
2017
08:59:00
Mick Dobson
2016
09:10:00
Andrew Graham
2014
09:13:00
James Williamson
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
08:57:00
Kerrie-Anne Bretherton
2014
08:57:00
Jenny Garside
2014
08:59:00
Michelle Brooks
2016
April 2012
29
ROAD
29
FLEETWOOD
ROAD
28
HORTON-IN-RIBBLESDALE
FELL
28
INGLETON
ULTRA
22
BOLTON
MULTI-TERRAIN
22
ROAD
22
HURST GREEN
TRIATHLON
18
MULTI-TERRAIN
14
FELL
14
SOWERBY BRIDGE
LDWA
08
MULTI-TERRAIN
07
BARLEY
FELL
07
STRACHAN
FELL
01
ROAD