Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
David Staff Memorial
FELL ON SUNDAY 25 NOVEMBER 2018 AT 11.30 AM
DISTANCE
6 KM
RACE STATS
WINNER 00:26:25  •  WINNER (F) 00:37:13  •  129 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  †2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2009  •  2007
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
67th
John McDonald
00:40:46
+00:14:21
51.9%
89th
Mick James
00:43:47
+00:17:22
69.0%
105th
Colin Smith
00:47:42
+00:21:17
81.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:30:23
Nick Gaskell
2016
00:36:02
Jamie McIlvenny
2014†
00:36:51
Andrew Braithwaite
2015†
00:37:30
John McDonald
2014†
00:40:57
Dave Croll
2012
00:41:18
Neil Alderman
2007
00:41:46
Simon Kelly
2011
00:42:49
Andrew Graham
2015†
00:43:37
Colin Smith
2015†
00:43:47
Mick James
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:54
Nicola Nuttall
2015†
00:47:19
Steph Taylor-Bolshaw
2015†
00:48:21
Karen Wood
2015†
00:50:29
Verity Brown
2015†
November 2018
25
FELL
24
SALWICK
ROAD
18
TRAIL
18
ROAD
18
PRESTON
ROAD
17
X COUNTRY
17
X COUNTRY
17
FELL
17
TRAIL
11
BOLTON ABBEY
TRAIL
11
TRAIL
11
BOLTON ABBEY
TRAIL
11
LYTHAM ST ANNES
ROAD
10
TODMORDEN
FELL
10
TRAIL
10
ULTRA
04
ROAD
04
ROAD
04
TRAIL