Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Thieveley Pike
FELL ON SATURDAY 29 SEPTEMBER 2018 AT 11.00 AM
RACE STATS
WINNER 00:31:56  •  WINNER (F) 00:37:22  •  165 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
37th
Simon Smith
00:40:36
+00:08:40
22.4%
40th
Andrew Fairburn
00:40:51
+00:08:55
24.2%
48th (4th)
Fionnuala Swann
00:41:49
+00:09:53
29.1%
100th
John McDonald
00:48:42
+00:16:46
60.6%
145th (26th)
Helen Beech
00:56:30
+00:24:34
87.9%
165th
Philip Simpson
01:00:45
+00:28:49
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:40
Mick Dobson
2015
00:39:56
Dave Potter
2012
00:41:37
Dean Ralphson
2012
00:44:17
James Williamson
2015
00:45:18
Andrew Braithwaite
2016
00:45:49
Craig Eccles
2011
00:45:54
Paul Brown
2017
00:46:43
Ian Hollas
2015
00:46:45
John McDonald
2013
00:49:34
Colin Smith
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:07
Fionnuala Swann
2016
00:48:09
Susie Pedder
2017
September 2018
30
KINLOCHLEVEN
TRAIL
30
ROAD
30
LITTLEBOROUGH
ROAD
29
BURNLEY
FELL
29
BARROW-IN-FURNESS
ULTRA
23
INVERNESS
ROAD
22
BLAENAU FFESTINIOG
TRAIL
22
GLUSBURN
FELL
16
KEIGHLEY
FELL
16
TRAIL
16
TRAIL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
16
TRAIL
15
TRAIL
15
GUISBOROUGH
ULTRA
15
AMBLESIDE
FELL
09
FELL
09
WIGAN
ROAD
09
FELL
06
WHITWORTH
FELL
02
ROAD
02
MORECAMBE
ROAD
01
BLACKSHAW HEAD
FELL
01
FORT WILLIAM
FELL