Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Worsthorne Moor Juniors (U11)
TRAIL ON SUNDAY 5 AUGUST 2018 AT 10.00 AM
RACE STATS
WINNER 00:06:01  •  WINNER (F) 00:06:55  •  32 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Oliver Brown
00:06:16
+00:00:15
6.3%
3rd
Joel Fitzpatrick
00:06:25
+00:00:24
9.4%
5th
George Camara
00:06:35
+00:00:34
15.6%
7th
James Galloway
00:06:51
+00:00:50
21.9%
8th
Harry Jordan
00:06:54
+00:00:53
25.0%
16th
Euan Fenton-Clough
00:07:03
+00:01:02
50.0%
19th
Charlie Ellison
00:07:12
+00:01:11
59.4%
29th (9th)
Lottie Hesketh
00:08:21
+00:02:20
90.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:06:16
Oliver Brown
2018
00:06:25
Joel Fitzpatrick
2018
00:06:35
George Camara
2018
00:06:51
James Galloway
2018
00:06:54
Harry Jordan
2018
00:07:03
Euan Fenton-Clough
2018
00:07:12
Charlie Ellison
2018
FASTEST 10 TAC LADIES
00:08:21
Lottie Hesketh
2018
August 2018
28
LITTLEBOROUGH
ROAD
28
KILNSEY
FELL
27
REETH
FELL
27
FELL
27
BARROWFORD
ROAD
26
ROAD
25
CHIPPING
FELL
22
LOVECLOUGH
FELL
19
MULTI-TERRAIN
19
SEDBERGH
FELL
18
FELL
18
GIN PIT VILLAGE
TRAIL
12
TRAWDEN
FELL
12
FELL
12
FELL
12
FELL
12
ROAD
12
ARNCLIFFE
ROAD
12
ROAD
12
ROAD
08
HASLINGDEN
FELL
05
OTLEY
FELL
05
WORSTHORNE
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
ROAD
05
FARLETON
FELL
05
FELL
04
ROSTHWAITE
FELL
02
TRAIL
01
WATERFOOT
FELL