Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Trawden 7 Trail
MULTI-TERRAIN ON SUNDAY 1 JULY 2018 AT 11.00 AM
DISTANCE
7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:42:56  •  WINNER (F) 00:48:57  •  326 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(80 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
13th
Adam Holda
00:46:26
+00:03:30
4.0%
24th
Neil Smith
00:49:10
+00:06:14
7.4%
29th
Chris O'Brien
00:49:48
+00:06:52
8.9%
33rd
Martin Greenwood
00:50:07
+00:07:11
10.1%
35th
Tom Cosway
00:50:41
+00:07:45
10.7%
36th
Stephen Hartley
00:50:49
+00:07:53
11.0%
43rd
Matthew Little
00:51:35
+00:08:39
13.2%
44th
Kirk Butler
00:51:40
+00:08:44
13.5%
56th
Jordan Strachan
00:52:29
+00:09:33
17.2%
59th
Paul Needham
00:52:39
+00:09:43
18.1%
61st (5th)
Christina Singleton
00:52:54
+00:09:58
18.7%
63rd
David Howard
00:53:21
+00:10:25
19.3%
64th
Kevin Fenton-Clough
00:53:30
+00:10:34
19.6%
70th
Adrian Blackledge
00:54:30
+00:11:34
21.5%
71st
Daniel Bolton
00:54:35
+00:11:39
21.8%
74th
Paul Hare
00:54:42
+00:11:46
22.7%
80th
Dennis Smith
00:55:12
+00:12:16
24.5%
85th
Michael Wrigley
00:55:59
+00:13:03
26.1%
91st
John McDonald
00:56:13
+00:13:17
27.9%
98th
Simon Strachan
00:57:15
+00:14:19
30.1%
101st
Mark Duerden
00:57:26
+00:14:30
31.0%
102nd
Kevin Delaney
00:57:40
+00:14:44
31.3%
115th
Ashley Eastwood
00:59:12
+00:16:16
35.3%
117th
Sean Fitzpatrick
00:59:25
+00:16:29
35.9%
124th
Chris O'Brien
00:59:48
+00:16:52
38.0%
130th
Allan Boult
01:01:01
+00:18:05
39.9%
132nd
Stuart Hayton
01:01:13
+00:18:17
40.5%
135th
Derrick Marsh
01:02:02
+00:19:06
41.4%
140th (18th)
Julie Townson
01:02:44
+00:19:48
42.9%
142nd
Andrew Cooper
01:03:06
+00:20:10
43.6%
143rd
Phillip Larter
01:03:19
+00:20:23
43.9%
149th
Jonathan Fenney
01:03:50
+00:20:54
45.7%
155th
Adam Howard
01:04:11
+00:21:15
47.5%
162nd
Mark Fawcett
01:04:27
+00:21:31
49.7%
165th
Ian Hothersall
01:04:59
+00:22:03
50.6%
167th (28th)
Justine Jordan
01:05:04
+00:22:08
51.2%
171st (29th)
Jenny McAndrew
01:05:43
+00:22:47
52.5%
175th
Robert Smith
01:06:07
+00:23:11
53.7%
176th
Lee Ford
01:06:13
+00:23:17
54.0%
180th (33rd)
Helen Beech
01:06:48
+00:23:52
55.2%
183rd
Mark Walsh
01:07:07
+00:24:11
56.1%
185th
David Greenwood
01:07:14
+00:24:18
56.7%
191st
Gary Sutcliffe
01:07:46
+00:24:50
58.6%
192nd
Darren Parkinson
01:08:06
+00:25:10
58.9%
193rd
Richard Milne
01:08:14
+00:25:18
59.2%
201st
Wayne Ellison
01:08:34
+00:25:38
61.7%
210th (44th)
Sarah Roberts
01:09:04
+00:26:08
64.4%
218th
Andy Lamb
01:10:05
+00:27:09
66.9%
221st
John Carman
01:10:22
+00:27:26
67.8%
224th (53rd)
Victoria Rogan
01:10:43
+00:27:47
68.7%
230th
Neil Taylor
01:11:34
+00:28:38
70.6%
235th
Graham Denney
01:11:50
+00:28:54
72.1%
237th (59th)
Paula Walsh
01:12:17
+00:29:21
72.7%
239th
Lee Doidge
01:12:50
+00:29:54
73.3%
245th (64th)
Tracy Parkinson
01:14:04
+00:31:08
75.2%
246th (65th)
Pamela Buckel
01:14:12
+00:31:16
75.5%
251st
Phillip Murphy
01:14:43
+00:31:47
77.0%
252nd (68th)
Karen Windle
01:14:50
+00:31:54
77.3%
258th (71st)
Diane Orrell
01:15:40
+00:32:44
79.1%
261st (73rd)
Louise Preston
01:16:28
+00:33:32
80.1%
264th (76th)
Charis Rowlands
01:16:53
+00:33:57
81.0%
268th (79th)
Rachael Duerden
01:17:51
+00:34:55
82.2%
273rd (82nd)
Heather Bachelor
01:18:26
+00:35:30
83.7%
274th (83rd)
Lindsay Whitham
01:18:31
+00:35:35
84.0%
275th
Ian Barton
01:18:33
+00:35:37
84.4%
278th (86th)
Linda Ensby
01:18:50
+00:35:54
85.3%
280th
Neil Willcocks
01:19:07
+00:36:11
85.9%
288th (93rd)
Sarah Spence
01:19:40
+00:36:44
88.3%
291st (95th)
Tracy Taylor
01:20:24
+00:37:28
89.3%
296th
David Port
01:22:21
+00:39:25
90.8%
302nd
Matthew Fenney
01:23:23
+00:40:27
92.6%
304th (105th)
Joanne Webber
01:23:29
+00:40:33
93.3%
307th (109th)
Marie Fisher
01:23:48
+00:40:52
94.2%
309th (110th)
Deborah Stevenson
01:24:12
+00:41:16
94.8%
311th (112th)
Diane Ford
01:26:16
+00:43:20
95.4%
318th (117th)
Julie Carman
01:35:20
+00:52:24
97.5%
320th (118th)
Lynne Hawthornthwaite
01:36:17
+00:53:21
98.2%
323rd
Paul Roberts
01:38:02
+00:55:06
99.1%
324th
Philip Simpson
01:38:52
+00:55:56
99.4%
326th
Gavin O'Connor
01:40:39
+00:57:43
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:28
Dave Lord
2013
00:44:11
Marc Smith
2016
00:44:16
Darren Holland
2013
00:44:16
Nicholas Cook
2014
00:44:20
Nick Gaskell
2016
00:44:24
Dave Potter
2013
00:44:27
Chris Quigley
2014
00:44:35
Paul Oldham
2017
00:44:45
Paul Redman
2014
00:44:50
Ryan Belshaw
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:07
Molly Ralphson
2012
00:49:18
Christina Singleton
2013
00:49:57
Autumn Pearson
2014
00:51:08
Fiona Hall
2013
00:51:54
Nicola Nuttall
2012
00:52:56
Annie Sharp
2014
00:52:58
Kelly Whiteside
2015†
00:53:12
Fionnuala Swann
2013
00:53:39
Michelle Brooks
2014
00:56:18
Jenny Garside
2014
July 2018
29
FELL
28
CONISTON
ULTRA
28
ULTRA
27
CONISTON
ULTRA
25
PADIHAM
ROAD
25
ROAD
25
ROAD
25
ROAD
22
CRACOE
FELL
22
ROAD
22
ROAD
22
ROAD
22
ROAD
22
FELL
21
LLANBERIS
FELL
21
ROAD
15
LYTHAM ST ANNES
ROAD
15
ROAD
14
WASDALE HEAD
FELL
10
TRAIL
08
ROAD
08
ROAD
08
TRAIL
07
HEPTONSTALL
FELL
05
SILSDEN
ROAD
01
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
01
MULTI-TERRAIN
01
MULTI-TERRAIN
01
MULTI-TERRAIN
01
ROAD