Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lancashire XC Championships (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 6 JANUARY 2018 AT 2.00 PM
DISTANCE
9.8 KM
RACE STATS
WINNER 00:31:01  •  154 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
72nd
Dave Lord
00:39:21
+00:08:20
46.8%
84th
Mick Dobson
00:40:25
+00:09:24
54.5%
94th
Paul Brown
00:41:15
+00:10:14
61.0%
108th
Craig Storozuk
00:42:21
+00:11:20
70.1%
115th
David Howard
00:43:02
+00:12:01
74.7%
124th
Peter Stobbs
00:44:20
+00:13:19
80.5%
132nd
Sean Fitzpatrick
00:46:04
+00:15:03
85.7%
139th
Matthew Scrivener
00:47:11
+00:16:10
90.3%
140th
Gavin O'Connor
00:47:13
+00:16:12
90.9%
142nd
John McDonald
00:47:27
+00:16:26
92.2%
148th
Allan Boult
00:50:22
+00:19:21
96.1%
153rd
Stephen Scrivener
00:56:35
+00:25:34
99.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:00
Nick Gaskell
2017
00:39:21
Dave Lord
2018
00:40:23
Dave Potter
2015
00:40:25
Mick Dobson
2018
00:41:06
Jamie McIlvenny
2017
00:41:15
Paul Brown
2018
00:42:21
Craig Storozuk
2018
00:42:42
Dale Grimshaw
2016
00:42:54
Ian Greenwood
2016
00:43:02
David Howard
2018
January 2018
28
LYTHAM ST ANNES
ROAD
28
PRESTON
ROAD
27
TODMORDEN
FELL
21
ROAD
20
MYTHOLMROYD
LDWA
20
MYTHOLMROYD
LDWA
14
HAWORTH
FELL
14
MULTI-TERRAIN
14
GARSTANG
ROAD
14
ROAD
14
KNUTSFORD
ROAD
13
ULTRA
07
FELL
06
X COUNTRY
06
X COUNTRY
01
FELL