Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Towneley Park 10K
ROAD ON SUNDAY 23 JULY 2017 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:03  •  WINNER (F) 00:39:54  •  209 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(49 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Stephen Hall
00:36:32
+00:01:29
2.9%
16th
Kevin Salter
00:39:07
+00:04:04
7.7%
32nd
Neil Smith
00:41:18
+00:06:15
15.3%
36th
Kevin Fenton-Clough
00:41:48
+00:06:45
17.2%
46th
Jonny Russell
00:42:44
+00:07:41
22.0%
50th
David Howard
00:43:15
+00:08:12
23.9%
64th
Paul Parfitt
00:44:58
+00:09:55
30.6%
67th
Adam Howard
00:45:11
+00:10:08
32.1%
71st
Mark Duerden
00:45:42
+00:10:39
34.0%
77th
Andrew Braithwaite
00:46:05
+00:11:02
36.8%
78th
John McDonald
00:46:08
+00:11:05
37.3%
82nd
Matthew Scrivener
00:46:37
+00:11:34
39.2%
84th
Simon Strachan
00:46:44
+00:11:41
40.2%
86th
Stephen White
00:46:48
+00:11:45
41.1%
92nd (8th)
Dawn Tibbs
00:47:48
+00:12:45
44.0%
95th (10th)
Kelly Lovick
00:47:59
+00:12:56
45.5%
100th
Allan Boult
00:48:22
+00:13:19
47.8%
103rd
Ashley Eastwood
00:48:28
+00:13:25
49.3%
106th
Derrick Marsh
00:48:48
+00:13:45
50.7%
110th
Ryan Atkins
00:49:19
+00:14:16
52.6%
123rd
Phillip Larter
00:51:32
+00:16:29
58.9%
124th
Robert Smith
00:51:37
+00:16:34
59.3%
130th (16th)
Lianne Abram
00:52:16
+00:17:13
62.2%
132nd
Graham Denney
00:52:28
+00:17:25
63.2%
133rd
David Pickles
00:52:31
+00:17:28
63.6%
138th
Neil Willcocks
00:53:07
+00:18:04
66.0%
143rd (23rd)
Linda Ensby
00:53:51
+00:18:48
68.4%
144th
Stephen Scrivener
00:53:59
+00:18:56
68.9%
145th (24th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:54:06
+00:19:03
69.4%
148th (26th)
Lauren Marsden
00:54:12
+00:19:09
70.8%
150th
Colin Smith
00:54:23
+00:19:20
71.8%
155th
Andy Lamb
00:54:50
+00:19:47
74.2%
157th
Ian Barton
00:55:00
+00:19:57
75.1%
159th
David Greenwood
00:55:15
+00:20:12
76.1%
160th (32nd)
Emma Balderson
00:55:16
+00:20:13
76.6%
161st
Lee Ford
00:55:27
+00:20:24
77.0%
164th
Simon Lister
00:55:59
+00:20:56
78.5%
169th (35th)
Pamela Buckel
00:57:43
+00:22:40
80.9%
174th (40th)
Deborah Stevenson
00:58:32
+00:23:29
83.3%
175th (41st)
Gillian Greenwood
00:58:41
+00:23:38
83.7%
177th (42nd)
Elizabeth Allison
00:58:50
+00:23:47
84.7%
180th (44th)
Karen Holland
00:59:16
+00:24:13
86.1%
181st (45th)
Elaine Corcoran
00:59:18
+00:24:15
86.6%
183rd (47th)
Joanne Webber
01:00:40
+00:25:37
87.6%
186th (50th)
Karen Windle
01:01:11
+00:26:08
89.0%
193rd (54th)
Lindsay Whitham
01:03:03
+00:28:00
92.3%
197th (58th)
Diane Ford
01:06:31
+00:31:28
94.3%
198th (59th)
Elaine Holdsworth
01:06:36
+00:31:33
94.7%
209th (66th)
Charis Rowlands
01:10:53
+00:35:50
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:32
Stephen Hall
2017
00:37:04
Dale Grimshaw
2015
00:38:03
Chris Quigley
2014
00:39:07
Kevin Salter
2017
00:39:20
Graham Rose
2014
00:39:26
Dave Potter
2015
00:39:27
Frazer Durris
2014
00:39:40
Martin Greenwood
2018
00:39:41
Adrian Blackledge
2016
00:39:46
Paul Brown
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:02
Autumn Pearson
2015
00:42:38
Christina Singleton
2018
00:43:36
Annie Sharp
2014
00:44:14
Nicola Nuttall
2016
00:45:15
Helen Buchan
2014
00:47:02
Michelle Brooks
2014
00:47:14
Isabel Hartley
2018
00:47:48
Dawn Tibbs
2017
00:47:53
Tanya Bunkham
2018
00:47:59
Kelly Lovick
2017
July 2017
30
SABDEN
FELL
30
ABBOTS BROMLEY
TRIATHLON
29
CONISTON
ULTRA
28
CONISTON
ULTRA
26
PADIHAM
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
ROAD
26
BACUP
FELL
23
ROAD
20
TODMORDEN
TRAIL
19
WIDDOP
FELL
16
LYTHAM ST ANNES
ROAD
15
LLANBERIS
FELL
15
TRIATHLON
15
AMBLESIDE
ULTRA
11
TRAIL
09
ROAD
06
TOCKHOLES
FELL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
TRAIL
04
TODMORDEN
FELL
04
ROCHDALE
ROAD
02
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
MULTI-TERRAIN
02
ALDERLEY EDGE
ROAD
02
ROAD
01
HEPTONSTALL
FELL
01
ULTRA
01
REDDITCH
TRIATHLON
01
ROAD