Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Accrington 10K
ROAD ON SUNDAY 30 OCTOBER 2016 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:57  •  WINNER (F) 00:37:00  •  268 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(19 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
3rd
Nick Gaskell
00:35:02
+00:01:05
1.1%
10th
Stephen Hall
00:37:56
+00:03:59
3.7%
12th
Kevin Salter
00:38:14
+00:04:17
4.5%
23rd
Michael Wrigley
00:41:09
+00:07:12
8.6%
30th
Adam Howard
00:42:25
+00:08:28
11.2%
38th
Ben Harrison
00:43:04
+00:09:07
14.2%
40th
David Howard
00:43:08
+00:09:11
14.9%
59th
Ian Hollas
00:44:55
+00:10:58
22.0%
67th
John McDonald
00:45:23
+00:11:26
25.0%
78th
Adam Chilton
00:46:26
+00:12:29
29.1%
84th
Anthony Booth
00:47:15
+00:13:18
31.3%
103rd
Colin Smith
00:49:15
+00:15:18
38.4%
128th
Simon Lister
00:51:28
+00:17:31
47.8%
144th (27th)
Linda Ensby
00:53:35
+00:19:38
53.7%
177th
Ian Barton
00:57:30
+00:23:33
66.0%
210th
Simon Woods
01:01:25
+00:27:28
78.4%
211th (65th)
Suzanne Davies
01:01:26
+00:27:29
78.7%
223rd (73rd)
Mo Boden
01:02:58
+00:29:01
83.2%
264th (101st)
Rebecca Semenowicz
01:27:38
+00:53:41
98.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:02
Nick Gaskell
2016
00:37:56
Stephen Hall
2016
00:38:04
Paul Brown
2012
00:38:14
Kevin Salter
2016
00:38:43
Chris Quigley
2012
00:39:33
Simon Kelly
2011
00:39:37
Dave Lord
2013
00:40:03
James Harris
2013
00:40:05
Daniel Pearson
2015
00:40:11
Sherif Dhaimish
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:14
Christina Singleton
2017
00:44:06
Helen Buchan
2018
00:44:34
Nicola Nuttall
2015
00:46:25
Fiona Hall
2011
00:46:38
Tanya Bunkham
2015
00:46:52
Isabel Hartley
2018
00:47:09
Justine Jordan
2015
00:47:43
Dawn Tibbs
2017
00:49:13
Helen Beech
2018
00:49:42
Lucy Brown
2017
October 2016
30
WYCOLLER
FELL
30
ACCRINGTON
ROAD
30
FRANKFURT
ROAD
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
29
X COUNTRY
23
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
22
TRAIL
22
KETTLEWELL
FELL
22
ROAD
16
ROAD
16
BLACKPOOL
ROAD
16
ROAD
15
ROTHERHAM
ULTRA
09
COLNE
ROAD
09
HAWORTH
FELL
09
ROAD
09
ROAD
08
AMBLESIDE
FELL
08
TRAIL
08
CALDBECK
ULTRA
08
WASDALE HEAD
FELL
02
ROAD
02
ROAD
02
LITTLEBOROUGH
ROAD
02
TRAIL
02
RELAY
02
ROAD
02
ROAD
01
TRAIL
01
TRAIL