Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Standish Hall 10K
TRAIL ON SATURDAY 20 FEBRUARY 2016 AT 2.30 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:52  •  WINNER (F) 00:41:51  •  174 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014  •  2013  •  2013  •  2012  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Adam Howard
00:45:28
+00:10:36
13.8%
29th
Darren Horner
00:46:14
+00:11:22
16.7%
63rd
Michael Wrigley
00:49:11
+00:14:19
36.2%
74th
John McDonald
00:50:36
+00:15:44
42.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:04
Chris Stanley
2015
00:45:06
Fraser Snape
2015
00:45:28
Adam Howard
2016
00:46:13
John McDonald
2013
00:46:14
Darren Horner
2016
00:46:47
Tim Coyne
2013
00:49:11
Michael Wrigley
2016
00:49:38
Sean Fitzpatrick
2018
00:55:43
Colin Smith
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:46:17
Nicola Nuttall
2013
00:51:04
Michelle Brooks
2015
00:51:20
Dawn Tibbs
2018
00:55:39
Emma Balderson
2018
00:58:32
Sarah Roberts
2018
00:59:00
Clare Powell
2015
01:00:18
Karen Windle
2018
01:00:50
Elaine Corcoran
2018
01:01:49
Leonora Anson
2015
February 2016
28
HUDDERSFIELD
ROAD
28
ROAD
28
RADCLIFFE
MULTI-TERRAIN
27
TRAIL
27
BLACKPOOL
ROAD
21
ILKLEY
FELL
21
TODMORDEN
FELL
21
ROAD
21
FELL
20
TRAIL
14
ROAD
14
CALDERVALE
MULTI-TERRAIN
13
X COUNTRY
13
LITTLEBOROUGH
FELL
07
TODMORDEN
ROAD
07
BLACKBURN
ROAD
07
SOUTHPORT
ROAD
07
DEWSBURY
ROAD
07
LLANDUDNO
ROAD
06
HEBDEN BRIDGE
FELL
05
PORTHTOWAN
ULTRA