Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Wesham 10K
ROAD ON SATURDAY 29 NOVEMBER 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:32:47  •  WINNER (F) 00:37:03  •  408 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
72nd
Fraser Snape
00:41:12
+00:08:25
17.6%
73rd
Chris Stanley
00:41:13
+00:08:26
17.9%
92nd
Mark Fawcett
00:42:17
+00:09:30
22.5%
106th
John McDonald
00:43:15
+00:10:28
26.0%
144th
David Howard
00:45:45
+00:12:58
35.3%
147th
Scott McKenzie
00:46:01
+00:13:14
36.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:31
Stephen Hall
2016
00:36:05
Ben Walmsley
2017
00:37:20
Barry Brock
2013
00:37:23
Darren Holland
2013
00:38:04
Dave Potter
2012
00:38:08
Chris Quigley
2012
00:38:16
Jim Garside
2011
00:38:37
Dave Lord
2016
00:39:02
Matthew Haworth
2011
00:41:05
Mark Fawcett
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:14
Nicola Nuttall
2012
00:44:16
Autumn Pearson
2013
00:44:22
Tanya Bunkham
2016
00:47:52
Dawn Tibbs
2016
00:49:03
Jill Maxfield
2012
00:49:04
Elouise Sylkie Pemberton
2015
00:49:48
Rachel Whalley
2012
00:50:00
Linda Ensby
2016
00:53:59
Clare Powell
2015
00:54:03
Jean Baistow
2016
November 2014
30
FELL
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD
23
FELL
23
ROAD
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD
16
PRESTON
ROAD
16
ISTANBUL
ROAD
16
ROAD
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL
09
HEBDEN BRIDGE
FELL
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD
08
BARROWFORD
ROAD
08
X COUNTRY
02
ROAD
02
BAXENDEN
TRAIL
02
ROAD
02
WARRINGTON
ROAD
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL
01
KIRKBY STEPHEN
FELL
01
GLENRIDDING
TRAIL