Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Through the Villages
ROAD ON SUNDAY 3 NOVEMBER 2013 AT 10.30 AM
DISTANCE
8.45 MILES
RACE STATS
WINNER 00:47:07  •  WINNER (F) 00:56:34  •  286 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
22nd
Chris Quigley
00:55:08
+00:08:01
7.7%
59th
Lee Booth
00:59:42
+00:12:35
20.6%
65th
Mark Fawcett
01:00:22
+00:13:15
22.7%
83rd
John McDonald
01:02:12
+00:15:05
29.0%
101st
Ken Livesey
01:03:40
+00:16:33
35.3%
152nd
Adam Howard
01:08:09
+00:21:02
53.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:55:08
Chris Quigley
2013
00:55:46
Dave Lord
2017
00:56:14
Matthew Haworth
2010
00:57:45
Lee Booth
2014
00:58:06
Adam Howard
2015
00:59:07
Michael Wrigley
2017
01:00:18
Adrian Blackledge
2017
01:00:22
Mark Fawcett
2013
01:01:50
Derrick Marsh
2012
01:02:12
John McDonald
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:01:54
Nicola Nuttall
2012
01:06:20
Dany Robson
2014
01:08:00
Dawn Tibbs
2017
01:26:50
Elouise Sylkie Pemberton
2017
01:28:54
Gillian Greenwood
2017
November 2013
30
PRESTON
ROAD
27
TRAIL
24
FELL
24
PRESTON
ROAD
24
ROAD
23
FELL
23
TRAIL
17
FAR ARNSIDE
FELL
17
PRESTON
ROAD
17
ROAD
16
DUATHLON
10
HEBDEN BRIDGE
FELL
10
LYTHAM ST ANNES
ROAD
03
ROAD
03
ROAD
03
ROAD
03
RIVINGTON
TRAIL
02
TODMORDEN
FELL
02
GLENRIDDING
TRAIL