Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Wesham 10K

ROAD ON SATURDAY 26 NOVEMBER 2011 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:32:15  •  WINNER (F) 00:36:37  •  465 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
33rd
Jim Garside
00:38:16
+00:06:01
7.1%
41st
Matthew Haworth
00:39:02
+00:06:47
8.8%
108th
Simon Kelly
00:42:13
+00:09:58
23.2%
139th
David Smith
00:43:43
+00:11:28
29.9%
163rd
John McDonald
00:44:58
+00:12:43
35.1%
192nd
Robert Smith
00:46:03
+00:13:48
41.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:31
Stephen Hall
2016
00:36:05
Ben Walmsley
2017
00:37:20
Barry Brock
2013
00:37:23
Darren Holland
2013
00:38:04
Dave Potter
2012
00:38:08
Chris Quigley
2012
00:38:16
Jim Garside
2011
00:38:37
Dave Lord
2016
00:39:02
Matthew Haworth
2011
00:41:05
Mark Fawcett
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:14
Nicola Nuttall
2012
00:44:16
Autumn Pearson
2013
00:44:22
Tanya Bunkham
2016
00:47:52
Dawn Tibbs
2016
00:49:03
Jill Maxfield
2012
00:49:04
Elouise Sylkie Pemberton
2015
00:49:48
Rachel Whalley
2012
00:50:00
Linda Ensby
2016
00:53:59
Clare Powell
2015
00:54:03
Jean Baistow
2016
November 2011
27
FELL
26
PRESTON
ROAD
20
PRESTON
ROAD
19
FELL
13
LYTHAM ST ANNES
ROAD
12
HEBDEN BRIDGE
FELL
06
KESWICK
ROAD
06
ROAD
06
ROAD
05
TODMORDEN
FELL