Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Burnley (U11 Girls)
X COUNTRY ON SATURDAY 12 JANUARY 2019 AT 12.30 PM
DISTANCE
2 KM
RACE STATS
WINNER 00:07:04  •  WINNER (F) 00:07:04  •  96 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2019  •  2018  •  2017  •  2015  •  2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th (5th)
Charlotte Robertshaw
00:07:22
+00:00:18
5.2%
7th (7th)
Isabelle Perry
00:07:28
+00:00:24
7.3%
19th (19th)
Tamzin Osborne
00:07:48
+00:00:44
19.8%
24th (24th)
Leah Harvey
00:07:54
+00:00:50
25.0%
32nd (32nd)
Agatha Taylor
00:08:10
+00:01:06
33.3%
68th (68th)
Lottie Hesketh
00:09:00
+00:01:56
70.8%
83rd (83rd)
Ava Wright
00:09:52
+00:02:48
86.5%
87th (87th)
Lola-Mae Sims
00:10:06
+00:03:02
90.6%
93rd (93rd)
Eleanor Rosthorn
00:11:15
+00:04:11
96.9%
10 FASTEST TAC BOYS
00:09:44
Feehan Scott
2018
10 FASTEST TAC GIRLS
00:07:22
Charlotte Robertshaw
2019
00:07:28
Isabelle Perry
2019
00:07:48
Tamzin Osborne
2019
00:07:53
Isobel Beechey
2018
00:07:54
Leah Harvey
2019
00:07:56
Amelia Dugdale
2015
00:08:06
Abigail Stratton
2015
00:08:06
Ruby Fort
2018
00:08:10
Agatha Taylor
2019
00:08:20
Sophie Stanworth
2015
January 2019