Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Worsthorne Moor Juniors (U11)
TRAIL ON SUNDAY 5 AUGUST 2018 AT 10.00 AM
RACE STATS
WINNER 00:06:01  •  WINNER (F) 00:06:55  •  32 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Oliver Brown
00:06:16
+00:00:15
6.3%
3rd
Joel Fitzpatrick
00:06:25
+00:00:24
9.4%
5th
George Camara
00:06:35
+00:00:34
15.6%
7th
James Galloway
00:06:51
+00:00:50
21.9%
8th
Harry Jordan
00:06:54
+00:00:53
25.0%
16th
Euan Fenton-Clough
00:07:03
+00:01:02
50.0%
19th
Charlie Ellison
00:07:12
+00:01:11
59.4%
29th (9th)
Lottie Hesketh
00:08:21
+00:02:20
90.6%
10 FASTEST TAC BOYS
00:06:16
Oliver Brown
2018
00:06:25
Joel Fitzpatrick
2018
00:06:35
George Camara
2018
00:06:51
James Galloway
2018
00:06:54
Harry Jordan
2018
00:07:03
Euan Fenton-Clough
2018
00:07:12
Charlie Ellison
2018
10 FASTEST TAC GIRLS
00:08:21
Lottie Hesketh
2018
August 2018
27
FELL
12
FELL
12
FELL
12
FELL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
TRAIL
05
FELL