Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Bronte Way
FELL RACE ON SUNDAY 28 OCTOBER 2012 AT 11.00 AM
DISTANCE
8 MILES
ASCENT
1150 FEET
RACE STATS
WINNER 00:52:51  •  WINNER (F) 01:06:03  •  168 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Steven Gregory
01:01:02
+00:08:11
9.5%
18th
Dave Potter
01:01:49
+00:08:58
10.7%
47th
John Bury
01:07:21
+00:14:30
28.0%
48th
Neil Alderman
01:07:31
+00:14:40
28.6%
88th
Ken Livesey
01:14:32
+00:21:41
52.4%
102nd
Mark McConville
01:18:33
+00:25:42
60.7%
141st (20th)
Karen Wood
01:28:54
+00:36:03
83.9%
142nd (21st)
Rachel Whalley
01:29:09
+00:36:18
84.5%
143rd (22nd)
Autumn Pearson
01:29:11
+00:36:20
85.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:00
John Whiteside
2015
01:01:02
Steven Gregory
2012
01:01:49
Dave Potter
2012
01:02:52
Jim Garside
2011
01:03:13
Dean Ralphson
2010
01:03:36
Peter Stobbs
2009
01:03:53
Darren Holland
2013
01:03:53
David McCabe
2016
01:04:00
Paul Brown
2015
01:04:41
Frazer Durris
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
01:06:28
Debbie Earnshaw
2013
01:06:29
Molly Ralphson
2010
01:16:18
Alison Hoyle
2010
01:16:51
Fionnuala Swann
2008
01:17:12
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:17:48
Michelle Brooks
2014
01:28:54
Karen Wood
2012
01:29:09
Rachel Whalley
2012
01:29:11
Autumn Pearson
2012
01:29:33
Ruth Joyce
2015
October 2012
28
WYCOLLER
FELL RACE
28
ROAD RACE
28
ROAD RACE
21
HAWORTH
FELL RACE
21
ACCRINGTON
ROAD RACE
21
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
20
TRAIL RACE
20
X COUNTRY
20
WATH UPON DEARNE
ULTRA
20
AMSTERDAM
ROAD RACE
14
BLACKPOOL
ROAD RACE
07
ROAD RACE
07
ROAD RACE
07
TRAIL RACE
07
RELAY
07
ROAD RACE