Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Garstang Half Marathon

ROAD RACE ON SUNDAY 16 SEPTEMBER 2012 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:12:02  •  WINNER (F) 01:28:48  •  215 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  †2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
25th
Chris Quigley
01:27:55
+00:15:53
11.6%
37th
Dave Lord
01:31:30
+00:19:28
17.2%
74th
John McDonald
01:39:54
+00:27:52
34.4%
75th (7th)
Nicola Nuttall
01:40:07
+00:28:05
34.9%
156th (24th)
Jill Maxfield
01:56:54
+00:44:52
72.6%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:44
Adam Holda
2017
01:25:56
Chris Quigley
2013
01:26:41
Dave Lord
2013
01:28:48
Graham Rose
2015
01:29:25
Derrick Marsh
2010†
01:32:15
Lee Booth
2014
01:32:56
Tom Cosway
2017
01:34:57
Adam Howard
2014
01:35:14
Dennis Smith
2017
01:37:05
John McDonald
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:38:52
Nicola Nuttall
2015
01:44:33
Autumn Pearson
2015
01:48:08
Tanya Bunkham
2016
01:56:54
Jill Maxfield
2012
September 2012
30
BRADFORD
ROAD RACE
30
PRESTON
ROAD RACE
29
CLIVIGER
FELL RACE
29
HELWITH BRIDGE
CYCLE RACE
29
GUISBOROUGH
ULTRA
23
ROAD RACE
22
WASDALE HEAD
FELL RACE
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
22
STRATFORD-UPON-AVON
ULTRA
20
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
16
ROAD RACE
16
NEWCASTLE
ROAD RACE
15
SABDEN
TRAIL RACE
11
ACCRINGTON
TRAIL RACE
09
FELL RACE
09
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
GLENRIDDING
TRIATHLON
01
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
01
HAZEL GROVE
LDWA