Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Trawden 7 Trail
MULTI-TERRAIN ON SUNDAY 24 JUNE 2012 AT 11.00 AM
DISTANCE
7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:38:56  •  WINNER (F) 00:48:07  •  109 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  †2015  •  2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(25 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
20th
Danny Clarke
00:45:11
+00:06:15
18.3%
24th
Darren Horner
00:45:40
+00:06:44
22.0%
29th
Scott Grant
00:46:50
+00:07:54
26.6%
36th (1st)
Molly Ralphson
00:48:07
+00:09:11
33.0%
41st
Anthony Hall
00:48:24
+00:09:28
37.6%
44th
Neil Alderman
00:48:42
+00:09:46
40.4%
45th
Kevin Pickup
00:49:05
+00:10:09
41.3%
53rd
James Ellis
00:50:20
+00:11:24
48.6%
54th
John Pickles
00:50:44
+00:11:48
49.5%
57th
John McDonald
00:51:00
+00:12:04
52.3%
59th
Chris Crabtree
00:51:26
+00:12:30
54.1%
61st
Ashley Eastwood
00:51:43
+00:12:47
56.0%
62nd
Derrick Marsh
00:51:44
+00:12:48
56.9%
65th (7th)
Nicola Nuttall
00:51:54
+00:12:58
59.6%
66th
Matthew Wilcock
00:52:17
+00:13:21
60.6%
68th
David Smith
00:52:33
+00:13:37
62.4%
69th
Harry Kaye
00:52:35
+00:13:39
63.3%
70th
John Edmondson
00:52:35
+00:13:39
64.2%
74th
Ken Livesey
00:53:37
+00:14:41
67.9%
84th
Mark McConville
00:55:27
+00:16:31
77.1%
88th (13th)
Karen Wood
00:56:31
+00:17:35
80.7%
95th
Simon Lister
00:59:59
+00:21:03
87.2%
96th (18th)
Kimberley Livesey
01:00:18
+00:21:22
88.1%
104th (22nd)
Jill Maxfield
01:04:35
+00:25:39
95.4%
107th (24th)
Jean Baistow
01:05:16
+00:26:20
98.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:28
Dave Lord
2013
00:44:11
Marc Smith
2016
00:44:16
Darren Holland
2013
00:44:16
Nicholas Cook
2014
00:44:20
Nick Gaskell
2016
00:44:24
Dave Potter
2013
00:44:27
Chris Quigley
2014
00:44:35
Paul Oldham
2017
00:44:45
Paul Redman
2014
00:44:50
Ryan Belshaw
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:07
Molly Ralphson
2012
00:49:18
Christina Singleton
2013
00:49:57
Autumn Pearson
2014
00:51:08
Fiona Hall
2013
00:51:54
Nicola Nuttall
2012
00:52:56
Annie Sharp
2014
00:52:58
Kelly Whiteside
2015†
00:53:12
Fionnuala Swann
2013
00:53:39
Michelle Brooks
2014
00:56:18
Jenny Garside
2014
June 2012
29
ROAD RACE
26
WORSTHORNE
TRAIL RACE
24
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
24
TRIATHLON
17
ROAD RACE
17
NELSON
ROAD RACE
16
CONONLEY
FELL RACE
16
BUCKDEN
FELL RACE
13
OTLEY
ROAD RACE
10
ROAD RACE
08
FELL RACE
04
AUSTWICK
FELL RACE
03
LONGRIDGE
ROAD RACE
03
RAWTENSTALL
TRIATHLON
02
KELBROOK
FELL RACE
02
FELL RACE